Nizip Hırsızlar Çelik Kasayı Matkapla Açtı - Son Dakika
Güncel

Nizip Hırsızlar Çelik Kasayı Matkapla Açtı

Nizip Hırsızlar Çelik Kasayı Matkapla Açtı

Nizip Hırsızlar çelik kasayı matkapla açtıHırsızlar çelik kasayı matkapla açtı GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, bir emlakçıya giren hırsız ya da hırsızlar, matkapla açtıkları çelik kasada para bulamayınca bir şey çalamadı.

14.03.2015 15:42

Nizip Hırsızlar çelik kasayı matkapla açtıHırsızlar çelik kasayı matkapla açtı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, bir emlakçıya giren hırsız ya da hırsızlar, matkapla açtıkları çelik kasada para bulamayınca bir şey çalamadı. Sabah geldiği işyerinde hırsızlığı fark eden emlakçı, "Kasada iyi ki para bırakmıyorum. Yoksa şimdi mahvolmuştum" dedi.

Hastane Caddesi'nde emlakçı Şahin Özdemir, sabah saatlerinde geldiği işyerinin kapısının açık olduğunu fark etti. İçeri giren Özdemir, çelik kasanın da matkapla delindiğini görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine sevk edilen polisler, işyeri ve çelik kasada parmak izi araştırması yaptı, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Kasada para olmadığı için işyerine giren kişi ya da kişilerin eli boş döndüğünü anlatan Şahin Özdemir, şöyle dedi:

"Kasada para bırakmıyorum. İçinde değerli bir şeyler bırakmış olsam şimdi mahvolmuştum. İşyeri sahiplerinden çelik bile olsa kasalarında para bırakmayarak mağdur olmamaları tavsiyesinde bulunuyorum. Polislerin de hırsızlıklara karşı önlemlerini artırmalarını istiyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nizip Hırsızlar Çelik Kasayı Matkapla Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement