Önce Yayaya Çarptı Sonra Evin Bahçesine Girdi - Son Dakika
Güncel

Önce Yayaya Çarptı Sonra Evin Bahçesine Girdi

Önce Yayaya Çarptı Sonra Evin Bahçesine Girdi

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilinin kontrolünü yitiren sürücü bir yayaya çarptıktan sonra bir evin bahçesine girdi.

19.08.2015 17:54

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilinin kontrolünü yitiren sürücü bir yayaya çarptıktan sonra bir evin bahçesine girdi.

Kaza Atatürk Caddesi Fırat Sokak'ta dün gece yarısı meydana geldi. Burak K. kontrolündeki 35 KA 486 plakalı araç, hareket halindeyken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon kontrolünü yitiren Burak K. yaya halinde olan Muhammet K.'ya çarptı. Ardından sokak üzerinde bulunan bir evin bahçesine girerek durabildi. Kazada sürücü Burak K. ve çarptığı yaya Muhammet K. yaralandı. Çağrılan 112 ambulansı ile Gebze Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılar tedavi altına alındı.

Evlerinin bahçesine otomobilin büyük bir gürültü ile çarptığını söyleyen ev sahibi Oktay Özkaya, "Uyuyorduk. Aniden bir ses geldi. Deprem olduğunu zannettik. Kaza yapıldığı sırada evin bahçesinde çocuklar oturuyordu. Bu yolda hiçbir tedbir yok. Bazı araçlar burada yarış yapıyor. Yetkililerin önlem alması gerekir" dedi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Önce Yayaya Çarptı Sonra Evin Bahçesine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement