Organları Bağışlanan Tuğçe Tuncel Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Organları Bağışlanan Tuğçe Tuncel Toprağa Verildi

Organları Bağışlanan Tuğçe Tuncel Toprağa Verildi

Marmaris'te, epileptik nöbet sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve ailesince organları bağışlanan Belçika asıllı Türk vatandaşı 36 yaşındaki Tuğçe Tuncel'in cenazesi toprağa verildi.

15.01.2016 15:40

Marmaris'te, epileptik nöbet sonucu beyin ölümü gerçekleşen ve ailesince organları bağışlanan Belçika asıllı Türk vatandaşı 36 yaşındaki Tuğçe Tuncel'in cenazesi toprağa verildi.

Marmaris'te 16 yıl önce gönlünü kaptırdığı turizmci Ferit Tuncel'le evlendikten sonra Müslüman olarak Tuğçe ismini alan Belçika asıllı 36 yaşındaki Vendi Hermans'ın epileptik nöbet sonucu geçen pazartesi günü beyin ölümü gerçekleşti. Tuncel'in ailesi, bir çocuk annesinin vasiyetini yerine getirerek organlarını bağışladı. Tuğçe Tuncel'in iki böbreği, karaciğeri ve korneaları başarılı bir operasyonla alınarak İzmir'de umutla organ bekleyen hastalara nakledildi.

Tuncel'in ölüm haberi, Belçika'da bulunan akrabalarına haber verildi. Kadının akrabaları cenazeye katılmak üzere bugün Belçika'dan Marmaris'e geldi. Armutalan Mahalle Camii'nde Tuncel için kılınan cenaze namazına; Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Engin, çeşitli sivil toplum örgütleri, oda ve dernek temsilcileri, otel sahipleri, turizmciler, işadamlarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

Tuğçe Tuncely'in kızı 9 yaşındaki Yasemin Tuncel, okul formalarıyla geldiği cenazede, annesinin tabutu başında gözyaşı döktü. Talihsiz kadının Belçika'dan gelen annesi ve babasıyla kızı Yasemin'i acılı eş Ferit Tuncel sakinleştirdi. Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından, Tuğçe Tuncel, toprağa verildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Organları Bağışlanan Tuğçe Tuncel Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement