Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Burdur'da - Son Dakika
Güncel

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Burdur'da

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Dağları devirerek tüneller açarak. Ferhat'ın Şirin'e kavuşması gibi dağların içinden tüneller açarak yollar yaptık. Barajlar inşa ettik. Türkiye'nin dört bir yerinde bölünmüş yollar yaptık" dedi.

18.03.2014 06:56

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Dağları devirerek tüneller açarak. Ferhat'ın Şirin'e kavuşması gibi dağların içinden tüneller açarak yollar yaptık. Barajlar inşa ettik. Türkiye'nin dört bir yerinde bölünmüş yollar yaptık" dedi.

Eroğlu, Burdur ziyareti kapsamında Tefenni ve Karamanlı ilçelerini ziyaret etti. Daha sonra Bucak ilçesine geçen Bakan Eroğlu burada Çamlık Göleti ve Sulaması, Bucak 3. Kısım Taşkın Koruma Tesisi'nin temet atma törenleri ile Bucak Taşkın Koruma Tesisi, Ürküdü Taşkın Koruma Tesisi, Kocaaliler Taşkın Koruma Tesisi, Taşyayla Köyü Taşkın Koruma Tesisi'nin açılışını yaptı.

- "Ferhat'ın Şirin'e kavuşması gibi dağların içinden tüneller açtık"

Eroğlu, törende yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde önemli çalışmalar yapıldığını anlatarak, "Dağları devirerek, tüneller açarak, Ferhat'ın Şirin'e kavuşması gibi dağların içinden tüneller açarak yollar yaptık. Barajlar inşa ettik. Türkiye'nin dört bir yerinde bölünmüş yollar yaptık. Şimdi Afyonkarahisar kaymağı gibi yollardan gidiyoruz. Karşımıza araba çıkmadan bölünmüş yollardan gidiyoruz. Trafik kazaları azaldı" diye konuştu.

- "Ülkeyi gerçek sevenlerin kim olduğunu görüyorsunuz"

Eroğlu, artık Türkiye'nin IMF'ye olan borcunun bittiğini, şimdi IMF'nin Türkiye'den borç istediğini kaydetti. 70 sente muhtaç Türkiye'den, 5 milyar dolar borç veren ülke haline geldiklerini ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"İşte halkçılık bu, milliyetçilik bu. Ülkeyi gerçek sevenlerin kim olduğunu görüyorsunuz. İstanbul'un fethi 2053 yılında kutlanacak. Şimdinin gençleri 2053 yılında Türkiye'yi dünyanın ilk 5 ekonomisi arasına sokacak. Bizim hedefimiz bu. Büyük hedefi olan milletler ayakta kalır. Büyük hedefi olmayanlar tarihten silinir. Sevgili bacılar, yeni gelinler... Malazgirt Zaferi'nin 1000. yılı kutlamasında yeni doğacak çocuklar, ülkemizi dünyanın zirvesine taşıyacaklar. Anneler, bacılar, artık ninnileri değiştirin, 'uyusun da büyüsün çocuğum' diyeceğinize, 'büyüsün de ülkesini dünyanın zirvesine taşısın' evlatlarımız diye ninniler söyleyin."

Bakan Eroğlu daha sonra Ağlasun ilçesine giderek seçim otobüsünün üzerinden halka hitap etti. Burdur'a yatırım anlamında büyük hizmetler getirdiklerini belirten Eroğlu, "Burdur'a, Ağlasun'a hizmet getirmek bizim boynumuzun borcudur. Şimdi ilçenin sorunlarının listesini aldık. Bütün bu sorunları çözeceğiz" diye konuştu.

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Burdur\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Burdur'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement