Osmaneli'nde İlginç Dolandırıcılık - Son Dakika
Güncel

Osmaneli'nde İlginç Dolandırıcılık

Osmaneli\'nde İlginç Dolandırıcılık

Osmaneli’de, üzerinde ’Reklam Parasıdır’ diye yazan kağıtları yaşlılara vererek gerçek paralar ile değiştiren şüpheli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandı.

07.10.2015 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaneli'de, üzerinde 'Reklam Parasıdır' diye yazan kağıtları yaşlılara vererek gerçek paralar ile değiştiren şüpheli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Osmaneli'ye başka bir ilden gelen ve Kastamonu doğumlu olduğu belirlenen K.S (35), cami çıkışlarında yaşlı vatandaşların yanına yanaşarak elindeki üzerinde 'Reklam Parasıdır' yazılı 50 TL ile 100 TL'lik kağıtları 'Amca bozuk para lazım' deyip kandırarak bozdurdu, bazısına da 'Amca elimde bozuk para var' deyip bütünletti. Şüpheli, H.K.(84) ve A.G.(81) isimli şahıslardan bir miktar para alarak kayboldu. Yaşlı amcalar eve gittiklerinde paraların sahte para olduğunu görünce dolandırıldıklarını anlayarak Emniyet Müdürlüğüne başvurdu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri Osmaneli sokaklarında şüpheliyi aramaya başladı. Tarif üzerine sokaklarda arama yapan ekipler, şüphelendikleri şahsı bir süre takibe aldılar. Şüpheli şahıs, son olarak M.C.(75) isimli şahsın elindeki gerçek paraları alıp sahte reklam paralarını verirken suçüstü yakaladı.

Sorgusu yapılmak üzere Osmaneli Emniyet Müdürlüğüne getirilen K.S.'nin üzerinden toplam bin TL daha reklam parası çıktı. Osmaneli Adliyesine sevk edilen şüpheli, tutuklanarak Bilecik M tipi Cezaevine sevk edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Osmaneli'nde İlginç Dolandırıcılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement