Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Öldü - Son Dakika
Güncel

Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Öldü

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, otomobilin arkadan çarptığı motosikletin sürücüsü 42 yaşındaki Feridun Yaşa yaşamını yitirdi.

07.07.2014 13:47

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, otomobilin arkadan çarptığı motosikletin sürücüsü 42 yaşındaki Feridun Yaşa yaşamını yitirdi.

Kaza, dün akşam saatlerinde Üreğil Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Döküm fabrikasında işçi olarak çalışan ve aynı zamanda sendika temsilciliği yapan Feridun Yaşa, henüz birkaç gün önce satın aldığı ve tescilini yaptırmadığı motosikletiyle Keramet Mahallesi'ndeki evinden, işyerine gitmek için yola çıktı. Feridun Yaşa'nın kullandığı motosiklete Üreğil Mahallesi Kavşağı yakınlarında, 43 yaşındaki Hasan Aköz yönetimindeki 34 KK 6440 plakalı otomobil arkadan çarptı. Motosikleti altına alıp sürükleyen otomobil, metrelerce sonra dururken, eridun Yaşa yolun solundaki kanala savruldu.

Kaza sonrasında olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Feridun Yaşa'ya ilk müdahale burada yapıldı. Kafasından aldığı darbe ile ağır yaranan Yaşa, helikopter ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Orhangazi Belediyesi'nin Demokrat Partili meclis üyesi Süleyman Yaşa'nın kardeşi olan evli ve 2 çocuk babası Feridun Yaşa, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza haberini alan ve hastaneye gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaza sonrasında otomobil sürücüsü Hasan Aköz jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Feridun Yaşa'nın cenazesi Orhangazi'de toprağa verilecek. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Otomobilin Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement