Özdağ'dan Bakan Soylu'ya sert sözler: Benim öğrencim olan bürokratları bakanlıktan atmaya başlamış - Son Dakika
Güncel

Özdağ'dan Bakan Soylu'ya sert sözler: Benim öğrencim olan bürokratları bakanlıktan atmaya başlamış

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından çarpıcı bir iddia ortaya attı. Özdağ, Süleyman Soylu'nun Özdağ'ın öğrencisi olan bürokratları işten attığını iddia ederek, "Benim yüzlerce öğrencim bakanlıkta, hepsini mi atacaksın? Korku işte böyle bir şeydir. Ben korkmuyorum. Sen korkuyorsun. Çünkü korkaksın!" ifadelerini kullandı.

09.05.2022 21:53  Güncelleme: 21:56

Sığınmacı karşıtı açıklamaları ile gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir polemik yaşamış ve hemen ardından katıldığı bir canlı yayında istihbaratçılar ve polislerden bilgi aldığını söyleyerek yeni bir tartışma yaratmıştı. Açıklamalarında Özdağ, "Bu ülkede istihbaratçı yetiştirdim, polis yetiştirdim. Bu insanlar bana güveniyorlar, beni seviyorlar. Bana bilgi de veriyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

BAKAN SOYLU'YA YÖNELİK SERT İFADELER

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Özdağ, İçişleri Bakanlığı'nda çalışan öğrencisi olmuş bürokratların işten çıkarılmaya başladığını iddia ederek Bakan Soylu'ya yönelik yine sert ifadeler kullandı.

"SOYLU, BENİM ÖĞREMCİM OLANLARI İŞTEN ATMAYA BAŞLAMIŞ"

Paylaşımda Özdağ, "Soylu, İçişleri Bakanlığı'nda çalışan ve benim öğrencim olan bürokratları işten atmaya başlamış. Utanç verici gerçekten utanç verici! Süleyman benim yüzlerce öğrencim bakanlıkta, hepsini mi atacaksın? Korku işte böyle bir şeydir. Ben korkmuyorum. Sen korkuyorsun. Çünkü korkaksın!" dedi.

Öğrencisi olan bürokratların İçişleri'nden atıldığını iddia eden Özdağ'dan Bakan Soylu'ya sert sözler
Özdağ\'dan Bakan Soylu\'ya sert sözler: Benim öğrencim olan bürokratları bakanlıktan atmaya başlamış

Son Dakika Güncel Özdağ'dan Bakan Soylu'ya sert sözler: Benim öğrencim olan bürokratları bakanlıktan atmaya başlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement