Polisten Kaçan Alkollü Sürücünün Otomobili Takla Attı: 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Polisten Kaçan Alkollü Sürücünün Otomobili Takla Attı: 2 Yaralı

Polisten Kaçan Alkollü Sürücünün Otomobili Takla Attı: 2 Yaralı

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde dün gece kontrol noktasındaki polisin 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü, kaçarken otomobiliyle takla attı.

23.03.2017 14:00

BURSA'nın Orhangazi İlçesi'nde dün gece kontrol noktasındaki polisin 'dur' ihtarına uymayan alkollü sürücü, kaçarken otomobiliyle takla attı. Kazada, otomobil sürücüsü ile yanındaki kadın yaralandı.

Olay, dün gece saat 23.30 sıralarında Orhangazi'de Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. Göl Yolu üzerinde polisin 'dur 'ihtarına uymayan 57 yaşındaki Şenol B. yönetimindeki 16 ZG 541 plakalı otomobil, kontrol noktasındaki uyarı lambasına çarparak kaçmaya başladı. Kaçan otomobil için polis ekipleri alarma geçerek takibe başladı.

Göl kavşağından şehir içine giren otomobil daha sonra Hürriyet Mahallesi Şevket Durmuş Caddesi üzerinden Kale yoluna girdi. Aşırı hızlı olan otomobil burada kontrolden çıkarak takla attı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Şenol B. ile yanında bulunan 51 yaşındaki Aynur Ş. yaralandı. Yaralı iki kişi ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaçarken çarptığı ve tamponuna sıkışan kontrol noktasındaki polis uyarı ışığını kaza yerine kadar taşıyan otomobil sürücüsü Şenol B.'nin hastanede yapılan kontrolde 1.50 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisten Kaçan Alkollü Sürücünün Otomobili Takla Attı: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement