Protestocular Üsküp'teki Kültür Bakanlığı'na Yumurta ve Boya Fırlattı - Son Dakika
Güncel

Protestocular Üsküp'teki Kültür Bakanlığı'na Yumurta ve Boya Fırlattı

Protestocular Üsküp\'teki Kültür Bakanlığı\'na Yumurta ve Boya Fırlattı

Makedonya Cumhurbaşkanı Corce İvanov'un siyasilere yönelik af kararının ardından düzenlenen protesto gösterilerinin 6'ıncı günüde göstericiler Kültür Bakanlığı Binasına boya ve yumurta fırlattılarProtestoların 6.'ıncı günü akşamında başkent Üsküp merkezinde toplan binlerce kişi Cumhurbaşkanı Corce İvanov'un istifa etmesi yönünde slogan atarak yürüyüşe geçti.

19.04.2016 04:19

Makedonya Cumhurbaşkanı Corce İvanov'un siyasilere yönelik af kararının ardından düzenlenen protesto gösterilerinin 6'ıncı günüde göstericiler Kültür Bakanlığı Binasına boya ve yumurta fırlattılar

Protestoların 6.'ıncı günü akşamında başkent Üsküp merkezinde toplan binlerce kişi Cumhurbaşkanı Corce İvanov'un istifa etmesi yönünde slogan atarak yürüyüşe geçti. Kültür Bakanlığı binasının önünden geçen kalabalık grup, binaya yumurta ve boya fırlattı. Yumurta ve boyadan, Makedonya Özel Polis birlikleri de nasibini aldı.

Kalabalık grup daha sonra Özel Yetkili Savcılık binası önünde toplandı . Göstericiler Özel Yetkili Savcılıktan, Cumhurbaşkanı İvanovun af kararının iptal etmesi talebini yenilediler. Protestocular daha sonra, Başbakanlık binasına doğru yürüyüşe geçti. Bina önüne gelen kalabalık grup burada, erken genel seçimin 5 Haziran'da yapılmasını öngören kararnameye de tepki gösterdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Protestocular Üsküp'teki Kültür Bakanlığı'na Yumurta ve Boya Fırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement