Rotana'da Aşk Başkadır - Son Dakika
Güncel

Rotana'da Aşk Başkadır

Rotana\'da Aşk Başkadır

Rotana, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana'da, romantizmin doruğa çıktığı 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılacak romantik hafta sonu alternatifleri sunuyor.

02.02.2016 14:02  Güncelleme: 14:06

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü, unutulmaz kılmak isteyenler için romantik bir program hazırladı.

Bu özel günü unutulmaz kılmak isteyen çiftler; 13 Şubat akşamı canlı piyano dinletisi eşliğinde özel Sevgililer Günü yemeğinin ardından Premium tek yatak odalı suit'te konaklayabilir, ayrıca 07.00 – 10.00 arası kahvaltı ve 10.00 – 13.00 arası brunch hizmetinden faydalanabilirler. Sevgililer Günü konaklama paketi iki kişi için 149 Avro olarak sunuluyor.

Ayrıca, 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı baş başa olmanın büyüsüne kapılmak isteyen çiftler kişi başı 119 TL'ye Rotana Elements Bar'da DJ müziği eşliğinde özel Sevgililer Günü yemeğiyle yılın en romantik akşamını Rotana dokunuşuyla unutulmaz anlara dönüştürebilirler.

Rotana'nın Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladığı menüde Gravyer peynirli, kırmızı şaraplı poşe soğan çorbası, üzerinde rokalı salatası narenciye fümesi ile avokadolu franbuaz salsa, kremalı hibisküs sos ile Keçi peynir dolgulu ravioli, böğürtlen sorbe, füme kereviz graten, ıspanak kreması eşliğinde Toscana usulü "acılı dana yanağı", egzotik orman meyvalı ve bitter çikolata dolgulu kalp pasta yer alıyor. Petit Four yanında çay ve kahve ikramlarının yanında dileyenlere kırmızı veya beyaz şarap da sunuluyor.

İstanbul'un Anadolu yakasında, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, Bağdat Caddesi ile önemli iş, eğlence ve alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rotana'da Aşk Başkadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement