Sabahat Akkiraz'dan Halam Geldi'ye Klipli Destek - Son Dakika
Güncel

Sabahat Akkiraz'dan Halam Geldi'ye Klipli Destek

Sabahat Akkiraz\'dan Halam Geldi\'ye Klipli Destek

Sabahat Akkiraz'ın seslendirdiği, "Halam Geldi Film Müzikleri" albümünde yer alan "Çeyiz Türküsü" ne klip çekildi.

23.12.2013 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Türk halk müziği sanatçısı ve CHP milletvekili Sabahat Akkiraz'ın seslendirdiği, "Halam Geldi Film Müzikleri" albümünde yer alan "Çeyiz Türküsü" ne klip çekildi. Ülkemizin türkü dağarcığında yer almayan tek türkü olan "Çeyiz Türküsü"nün eksikliği de giderilmiş oldu. "Çeyiz Türküsü" nün sözleri "Halam Geldi" filminin yapımcısı da olan Sami Dündar'a bestesi ise Ercüment Vural'a ait. Klibin yönetmenlik koltuğunda ise Özgür Bakar yer aldı.

Sabahat Akkiraz, "Çeyiz Türküsü"nde kızını çocuk yaşta gelin eden annenin yürekleri burkan ağıdına ses oldu. Türkü ilk kez 26 Aralık tarihinde, özel film gösteriminde görücüye çıkacak.

7ünlü solist ve 2 ünlü bestecinin bir araya geldiği "Halam Geldi" soundtrack albümde, her biri kendi alanında fenomen olan ve çok sevilen isimler; Işın Karaca, Sabahat Akkiraz, Kubat, Rojda, Fuat, Ozbi ve Buzuki Orhan sesleriyle, Ercüment Vural ve Dünyaca ünlü besteci Samuel Barberda besteleri ile filmin müziklerinde yer alacak.

"Halam Geldi" çocuk yaşta gelin olan kızların acı dramını ve akraba evliliklerini ele alan konusu ile 03 Ocak 2014'te vizyonda olacak , müzik albümü ise film vizyona girmeden önce raflardaki yerini alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabahat Akkiraz'dan Halam Geldi'ye Klipli Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement