Sakarya - Evlenen Oğlunu Evine Bırakıp Dönerken Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Evlenen Oğlunu Evine Bırakıp Dönerken Kazada Öldü

Sakarya - Evlenen Oğlunu Evine Bırakıp Dönerken Kazada Öldü

Evlenen oğlunu evine bırakıp dönerken kazada öldüİzmit'te, 53 yaşındaki Mustafa İldeniz evlenen oğlunu Gebze'de bulunan evine bırakıp dönerken kazada hayatını kaybetti.

12.07.2016 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evlenen oğlunu evine bırakıp dönerken kazada öldü

İzmit'te, 53 yaşındaki Mustafa İldeniz evlenen oğlunu Gebze'de bulunan evine bırakıp dönerken kazada hayatını kaybetti. Mustafa İldeniz oğlunun düğününde mutluluk içerisinde oynarken, bir gün sonra kazada ölmesi üzüntü yarattı.

Dün, İzmit ile Kandıra arasındaki karayolunun Çubuklu Osmaniye mevkiinde meydana gelen kazada hatalı sollama yapan Mustafa İldeniz yönetimindeki hafif ticari araç ile karşı yönden gelen minibüs çarpıştı. Kazada Mustafa İldeniz hayatını kaybederken, minibüste bulunan 2 kişi ise yaralandı. Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde oturan Mustafa İldeniz'in önceki gün evlenen Mustafa İldeniz'i ve gelinini Gebze'de bulunan evlerine bıraktıktan sonra evine dönerken kazada ölmesi üzüntü yarattı. Mustafa İldeniz oğlunun içerisinde mutluluk içerisinde oyun oynarken, kazadan bir gün sonra kazada ölmesi yakınlarını yasa boğdu. Mustafa İldeniz bugün Kaynarca'da toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Evlenen Oğlunu Evine Bırakıp Dönerken Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement