Sandıklı Kaymakamından Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Sandıklı Kaymakamından Başkan Yaşar'a Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan’ı makamında ağırladı.

20.01.2016 11:08

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sandıklı Kaymakamı Faik Arıcan'ı makamında ağırladı. Sandıklı'nın kültürel değerlerini tanıtmak, korumak ve bu değerlerin geleceğe aktarılmasını sağlamak istediklerini anlatan Arıcan, kendisi de Afyon Sandıklılı olan Başkan Yaşar'la görüş alışverişi yaptı.

"İlçemizin kültürel değerlerini tanıtmak, korumak ve bu değerlerin geleceğe aktarılmasını sağlamak biz kamu görevlilerinin borcudur" diye konuşan Arıcan, "Bu sorumluluğu bilerek Kaymakamlığımızca üzerimize düşen her şeyi yapmaya gayret ediyoruz. Aynı zamanda diğer illerde yaşanan gelişim ve değişimleri de yakından takip ederek kendimizi her zaman yeniliyoruz. Yenimahalle bizim için örnek bir ilçe. Başkan Yaşar'ı çabaları ve ortaya koydukları başarılar dolayısıyla tebrik ediyorum" dedi.

Bir Sandıklılı olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar, yerel yöneticilerin her zaman kendi il ve ilçeleri dışında yapılanları takip etmek zorunda olduğunu hatırlattı. İlçelerin çocuklar gibi olduğunun altını çizen Yaşar, "İlçeler büyüdükçe sorunları ve ihtiyaçları da büyür. Gelişimi ve değişimi iyi analiz etmek, sürekli araştırıp ortak akılla hareket etmek gerekir. Bu nokta da Kaymakamımızın ziyaretini çok anlamlı buluyorum. Elimizden geldiğince işbirliği içinde olacağız" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Arıcan, Başkan Yaşar'a kültürel ve doğa güzelliklerini göstermek amacı ile tanıtım CD'leri ile ilçenin değerlerini anlatan hatıra pulları hediye ederken, Yaşar da Arıcan'a günün anısına YENİMEK kursiyerlerinin yaptığı cam objeleri hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sandıklı Kaymakamından Başkan Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement