Sebit'ten Özel Eğitim Öğrencilerine Evde Online Ücretsiz Eğitim Fırsatı - Son Dakika
Güncel

Sebit'ten Özel Eğitim Öğrencilerine Evde Online Ücretsiz Eğitim Fırsatı

Sebit, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yürüttüğü özel eğitime gereksinimi olan öğrenciler için evde eğitim hizmetine, online ürünleriyle destek olacak.

01.07.2015 16:02

27 yıldan bu yana öğrenme teknolojileri alanındaki birikimiyle eğitim sistemimize sayısız değer katan Türk Telekom grup şirketi Sebit, kapsamlı ve zengin içerikli online eğitim ürünlerini özel eğitime gereksinimi olan öğrencilerin hizmetine sunuyor.

Zorunlu öğrenim çağında olup sağlık problemleri nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayacak durumdaki öğrenciler için MEB'in sunduğu evde eğitim hizmeti, Sebit'in online eğitim ürünleriyle teknolojik bir boyut kazanıyor. Bundan böyle MEB ve Sebit iş birliğiyle okul öncesinden liseye özel eğitime gereksinim duyan tüm öğrenciler, Sebit'in online ürünlerinden ücretsiz yararlanabilecekler.

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN FIRSAT EŞİTLİĞİ

Fatih Projesi'nin özel eğitim ihtiyaçlarına yönelik çalışmaları çerçevesinde ele alınan evde eğitim hizmetiyle, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin eğitime erişimlerini sağlamak ve sunulan eğitim hizmetlerinin kalitesini artırmak amaçlanıyor.

ÜCRETSİZ VİTAMİN VE LİSEGO

Projede, 4, 5, 6, 7 ve 8. Sınıflar için Türkiye'nin en kapsamlı ve zengin online eğitim ürünü Vitamin ve lise 9. Ve 10. Sınıflar için zengin içeriğiyle Lisego ürünleri yer alıyor.

Vitamin'in içeriği Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe, Sosyal Bilgiler ve 8. sınıflar için T.C. İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük, 5. sınıflar için İngilizce derslerinden oluşuyor.

Lisego ise Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Dil ve Anlatım, Tarih, Coğrafya derslerini kapsıyor.

Sebit'in küçük yaş gruplarına yönelik geliştirdiği İngilizce ve okuma yazma ürünlerinden de özel eğitime gereksinim duyan okul öncesi ve ilkokul öğrencileri ücretsiz yararlanabilecekler.

ÜCRETSİZ YARARLANMAK İÇİN ÜYE OLMAK YETERLİ!

Tüm bu ürünlerden ücretsiz olarak yararlanabilmek için özel eğitime gereksinimi olan öğrencilerin www.vitaminegitim.com/ozelogrenci adresinden üyelik işlemlerini yaptırmaları yeterli olacak. Üyelik işlemlerini yaptıran öğrenciler, kendi seviyelerine uygun eğitim ürünlerini hemen kullanmaya başlayabilecekler.

SEBİT HAKKINDA

27 yıllık araştırma-geliştirme deneyimi ve uluslararası örgütlenmesiyle Türkiye'nin en büyük eğitim teknolojileri şirketi Sebit, Türk Telekom'un grup sinerjisinden de aldığı güçle, Türkiye'de eğitimin dönüşümüne, teknolojinin yenilikçi ve etkin kullanımıyla katkıda bulunmaktadır. Kuruluşundan bugüne geliştirdiği eğitim çözümleriyle yalnız Türkiye'de değil, yurt dışında da aktif olarak yer almakta, toplumsal fayda ve bireylerin ihtiyaçlarına özel ulusal ve uluslararası eğitim çözümleri sunmaktadır.

Sebit'in, Ankara ODTÜ Teknokent'te ve ABD, Arizona Devlet Üniversitesi Skysong İnovasyon Merkezi'nde 300'e yakın profesyonelden oluşan kadrosuyla geliştirdiği eğitim ürünleri, tüm dünyada öğrenci ve öğretmenler tarafından kullanılmaktadır. Çalışmalarını yetkin ve yaratıcı insan kaynağıyla sürdüren, öncülüğünü aldığı çok sayıda ödülle kanıtlayan Sebit, dünyanın en iyi eğitim teknolojileri şirketlerinden biri olarak gösterilmektedir. www.sebit.com.tr

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sebit'ten Özel Eğitim Öğrencilerine Evde Online Ücretsiz Eğitim Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement