Selçuk Belediyesinde 'Otopark Yolsuzluğu' Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Selçuk Belediyesinde 'Otopark Yolsuzluğu' Operasyonu

Selçuk ilçesinde, müze ve ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında, Selçuk Belediyesi’nde çalışan 7 görevli polisteki ifadelerinin ardından bu sabah Selçuk adliyesine sevk edildi.

14.11.2014 13:05

Selçuk ilçesinde, müze ve ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği gerekçesiyle başlatılan soruşturma kapsamında, Selçuk Belediyesi'nde çalışan 7 görevli polisteki ifadelerinin ardından bu sabah Selçuk adliyesine sevk edildi. Zanlılarla birlikte, 2012 ve 2013 yıllarına ait otopark biletleri de dahil çok sayıda evrak kutularla adliyeye getirildi.

İzmir'in tarihi Efes Harabeleri ile ünlü Selçuk ilçesinde müze ve ören yerlerinde bulunan otoparklardan elde edilen gelirlerin kayıtlara geçmediği iddiasıyla, CHP'li eski Belediye Başkanı H. Vefa Ülgür tarafından yerel seçimlerden bir gün sonra, 31 Mart 2014 tarihinde yapılan suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, dün akşam saatlerinde savcılığın talimatıyla harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuk Belediyesi personelinden 7 kişiyi mesai sonrası evlerinde gözaltına aldı. İlk etapta 11 kişi diye ifade edilen gözaltı sayısının, sadece 7 olduğu öğrenildi.

Emniyette ifadeleri tamamlanan zanlılar M.G. A.T., A.B., H.O., A.B., M.D. ve İ.D., bu sabah Selçuk Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Selçuk Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılarla birlikte soruşturmaya konu evraklar da kutularla savcılık incelemesi için adliyeye getirildi. Yedi zanlı savcılıkta sorguya alındı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Selçuk Belediyesinde 'Otopark Yolsuzluğu' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement