Siirt - Şirvan'daki Heyelan Faciasında 1 Işçinin Daha Cesedi Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Siirt - Şirvan'daki Heyelan Faciasında 1 Işçinin Daha Cesedi Çıkarıldı

Siirt - Şirvan\'daki Heyelan Faciasında 1 Işçinin Daha Cesedi Çıkarıldı

Şirvan'daki heyelan faciasında 1 işçinin daha cesedi çıkarıldı (2)BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK, ARAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİDün geldiği Siirt'te geceyi geçiren Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, bugün akşam saatlerinde yeniden arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi.

24.11.2016 17:59

Şirvan'daki heyelan faciasında 1 işçinin daha cesedi çıkarıldı (2)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK, ARAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Dün geldiği Siirt'te geceyi geçiren Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, bugün akşam saatlerinde yeniden arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Vali Mustafa Tutulmaz ve Kızıl Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ile birlikte göçük alanına gelen Başbakan Yardımcısı Kaynak, toprak altında kalan işçilerin yakınları ile birlikte arama kurtarma çalışmalarının yapıldığı alana gitti. Burada yetkililerden bilgi alan Başbakan Yardımcısı Kaynak, yakınları toprak altında olan vatandaşlara teselli verdi.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, acılı ailelerin her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, "Şirvan'daki madenimizde yaşanan gerçekten de çok acı bir kaza nedeniyle buradaki arama ve kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla geldik. Çalışmalar AFAD koordinasyonunda sürüyor. Kızılay da bekleyen ailelerin insanı ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Acı büyük bir acı. Her geçen gün ümitler azalıyor, acı artıyor. Olayın olduğu geceden bu yana afet ekiplerimiz sahada, en azından yükleri hafifletmeye gayret ediyoruz. Keşke olmasaydı böyle kazalar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirt - Şirvan'daki Heyelan Faciasında 1 Işçinin Daha Cesedi Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement