Sinem'in Ardından Fotoğrafları Kaldı - Son Dakika
Güncel

Sinem'in Ardından Fotoğrafları Kaldı

Sinem\'in Ardından Fotoğrafları Kaldı

Bursa'da vahşi bir şekilde katledilen Sinem'den geriye fotoğrafları kaldı.

28.02.2013 15:41  Güncelleme: 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da öldürülmüş olarak bulunan üniversiteli Sinem'in annesi, kızının fotoğraflarına bakıp avunuyor.

İnegöl'de 3 yıl önce kaybolan Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi Sinem Yurdanur'un cesedi, sevgilisi Emrah K.'nin arkadaşı R.A.'nın yer göstermesi üzerine bulunmuştu. Sinem'in kemikleri bir battaniyeye sarılı vaziyette bulunurken, aramalara dün de devam edildi. Yapılan aramalarda rastlanan kemikler ve saçlar, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sevgilisi Sinem'i döverken boynunu kırmış ve öldüğünü anlayınca da uçurumdan aşağı atmıştı.

Müge Anlı'nın programına katılan Sinem'in annesi Şerife Yurdanur, bu vahşeti yapanlara ateş püskürdü. "Ben bu işin peşini sonuna kadar bırakmayacağım. Allah kimseye bu acıyı tattırmasın" diyen acılı anne, öğrencilere de nasihatlerde bulundu. Yurdanur, "Erkek veya kız olsun, hiç önemli değil. Arkadaşlarına dikkat etsinler. O yola giden kişiler arkadaşlarını da çekmeye çalışıyor. Dikkat edin. O yola gitmeyin, Sinem'in durumuna düşersiniz" diye konuştu.

Kızının öldüğünü baştan kabul etmediğini anlatan Şerife Yurdanur, "Baştan kabullenseydim evladımın öldüğünü yıkılırdım, peşine düşemezdim. Yaşadığına kendimi inandırmak istedim. Kızıma kefen giydiremedim. O yüzden duvağını başıma taktım. En azından evladımı bu şekilde de olsa buldum. Karşı karşıya oturduk burada. Beni susturamadılar.

"FOTOĞRAFLARI HATIRA KALDI"

Kızımın öldüğünü en başından beri tahmin ettim ama sustum. 4 tane çapulcuya mı kalacak orası? Benim dediğim yerde çıktı kızım. Hukuk savaşım devam edecek. Çocuğumun hakkını arayacağım. Ben bu acıyı tattım. Allah kimseye tattırmasın. Ben bu işin peşini sonuna kadar bırakmayacağım. Malımı, arabamı, evimi alsaydın, en kıymetlimi almasaydın. Kızımın fotoğrafları bana hatıra kaldı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Programın ardından Yurdanur ailesi, DNA testi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gitti. Talihsiz genç kızın cenazesinin Çatalca'da bugün toprağa verileceği bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sinem'in Ardından Fotoğrafları Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement