Şırnak Hezil Çayı, Şırnaklı Piknikçilerin Merkezi Oldu - Son Dakika
Güncel

Şırnak Hezil Çayı, Şırnaklı Piknikçilerin Merkezi Oldu

Şırnak Hezil Çayı, Şırnaklı Piknikçilerin Merkezi Oldu

Hezil Çayı, çözüm süreciyle birlikte, Şırnaklı piknikçilerin ilgi gösterdiği merkezlerin başında geliyor.

19.08.2013 12:55  Güncelleme: 14:03

Uludere İlçesi Şenoba Beldesi yakınlarında bulunan Hezil Çayı, çözüm süreciyle birlikte, Şırnaklı piknikçilerin büyük ilgi gösterdiği merkezlerin başında geliyor. Hafta sonlarında büyük ilgi gören Hezil Çayı'na akın eden piknikçiler, doğa ile iç içe bir gün geçirerek, Hezil Suyu'nun soğuk suyunda serinleyip, gönüllerince eğleniyor.

Hizil Çayı kıyısında piknik yapmaya gelen Cihat Bayram, Burada çok mutluyuz, arkadaşlarımızla beraber pikniğe geliyoruz ne güzel işte. İnşallah böyle barış süreciyle birlikte devam edecek. Ciddi anlamda, burası inanılmaz bir doğal güzelliğe sahip bir yer. Eskiden gelemiyorduk ama şimdi gönül rahatlığıyla gelebiliyoruz dedi.

Memur olan ve hafta sonu piknik için Hezil Çayı kıyısını tercih eden Halit Taşar da, Barış sürecini çok anlamlı ve değerli buluyorum. Çözüm süreciyle beraber yıllardan, beri görmediğimiz yerleri gördük, çok memnun kaldık. Sürecin böyle devam etmesini temenni ediyoruz. Bizim de Marmarisimiz, Kuşadamız buralar. Buralar bizim için oralardan kat kat daha iyi ve daha önemlidir. Arkadaşlarımızla birlikte stres atıyoruz hafta sonları diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak Hezil Çayı, Şırnaklı Piknikçilerin Merkezi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement