Soma Faciası Davasında, 45 Sanık, 52 Gün Sonra Tekrar Hakim Karşısında (4) - Son Dakika
Güncel

Soma Faciası Davasında, 45 Sanık, 52 Gün Sonra Tekrar Hakim Karşısında (4)

Soma Faciası Davasında, 45 Sanık, 52 Gün Sonra Tekrar Hakim Karşısında (4)

Şehit MADENCİ AİLELERİYLE PİLAV VE KARPUZ YEDİ Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Soma'daki 301 madencinin yaşamını yitirdiği faicayla ilgili Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasının ertelenmesi ardından Atatürk Parkı'nda şehit madenci yakınlarıyla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

15.06.2015 14:44

Şehit MADENCİ AİLELERİYLE PİLAV VE KARPUZ YEDİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Soma'daki 301 madencinin yaşamını yitirdiği faicayla ilgili Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasının ertelenmesi ardından Atatürk Parkı'nda şehit madenci yakınlarıyla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Parkta bağdaş kurup, çimlerin üzerine oturan Feyzioğlu, CHP Akhisar İlçe Teşkilatı tarafından dağıtılan pilav ve ölen madencilerin yakınlarının ikram etttiği karpuzdan yedi. Feyzioğlu, bu sırada yanındaki Manisa Baro Başkanı Ali Arslan'dan Soma ve Kınık'taki madenci yakınlarının duruşmalar için Akhisar'a taşınmaları için araç temin edilmesini isteyip, faturasını Türkiye Barolar Birliği olarak ödeyeceklerini söyledi. - Feyzioğlu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soma Faciası Davasında, 45 Sanık, 52 Gün Sonra Tekrar Hakim Karşısında (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement