Ankara'da Terör Operasyonu: 32 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Terör Operasyonu: 32 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK/KCK propagandası yapan ve örgütle irtibatı tespit edilen 32 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi.

08.01.2019 10:42  Güncelleme: 16:42

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında 32 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Terör örgütü PKK/KCK propagandası yaptıkları ve örgütle irtibatlı oldukları gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı çıkartılan 32 şüpheliden 22'si gözaltına alındı.

32 ŞÜPHELİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca PKK/KCK silahlı terör örgütünün Ankara ilindeki faaliyetlerinin deşifresine yönelik yürütülmekte olan soruşturma kapsamında örgüt propagandası yapan ve örgütle irtibatları tespit edilen 32 şüpheli hakkında 08.01.2019 tarihinde arama ve gözaltı kararı verilmiştir. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce yürütülmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

22 KİŞİ YAKALANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, başsavcılığın gözaltı kararı doğrultusunda arananların 22'sini yakaladı.

Ankara\'da Terör Operasyonu: 32 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi

Son Dakika Güncel Ankara'da Terör Operasyonu: 32 Kişi Hakkında Gözaltı Kararı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hasan : arkadaşlar her cuma camide camiye yardım amaçlı para toplanıyor.anlayamadığım bir nokta var.diyanet işlerine yüklü bir miktarda bütçe ayrılıyor.bu paralar nereye gidiyor da hala camilerde para toplanıyor 3 2 Yanıtla
  • HARUN: TRABZONDA 71 TANE BELDE VE İLÇE BELEDİYESİ VARDIR. ÇÜNKÜ İKİ BİN NÜFUSLU YERLERE BELEDİYE VERİLMİŞ, BU NASIL OLUYOR, KİMSE ENGEL OLAMIYORMU, BU TALANA KİM DUR DİYECEK, MİLLETİN PARALARINA YAZIK DEĞİLMİDİR.HARAM DEĞİLMİDİR. 2 3 Yanıtla
    Kasımpaşalı : Trabzon kadar başına taş yağsın 1 2
  • Susturun kimse konuşmasın toplayın : Is varmı ekmek lazım 0 3 Yanıtla
  • Hakk adalet: Birilerini kaybetme korkusu sarmış belli ... sonun başlangıcı 31 mart 1 1 Yanıtla

Advertisement