Tarsus Sydv Mütevelli Heyeti Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Tarsus Sydv Mütevelli Heyeti Toplantısı

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde (HEM) bir araya geldi.

16.02.2017 15:06

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde (HEM) bir araya geldi.

Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, toplantıda yaptığı konuşmada, Tarsus'un selden zarar gören 44 köyünde vatandaşların zararlarının karşılanması için AFAD'dan 2 milyon 712 bin lira destek yardımı geldiğini ve paranın banka hesabında bulunduğunu, hak sahiplerine ödeneceğini söyledi.

SYDV olarak, kent merkezinde sel afetinden zarar gören 38 haneye 33 bin 470 lira ödeme yaptıklarını belirten Ünal, şunları kaydetti:

"Biz, fakirin sigortasıyız. SYDV olarak, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmak için görevimizi layıkıyla yapabilmenin yoğun gayreti içindeyiz. SYDV olarak hukuk ile vicdanı bir araya getirerek, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza çeşitli yardımlarda bulunmaya devam ediyoruz."

HEM Müdürü Mehmet Gürsoy ise, Kaymakam Yüksel Ünal başkanlığındaki SYDV Mütevelli Heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tarsus Sydv Mütevelli Heyeti Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement