TBMM Üstün Hizmet Ödülü Sahibi İş Adamı Özer Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

TBMM Üstün Hizmet Ödülü Sahibi İş Adamı Özer Toprağa Verildi

TBMM Üstün Hizmet Ödülü Sahibi İş Adamı Özer Toprağa Verildi

Afyonkarahisar'ın tanınmış iş adamlarından Türkiye Büyük Millet Meclisinin 'Üstün Hizmet Ödülü' verdiği Yusuf Özer, son yolculuğuna uğurlandı.

09.09.2014 16:38  Güncelleme: 16:40

Afyonkarahisar'ın tanınmış işadamlarından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 'Üstün Hizmet Ödülü' verdiği Yusuf Özer, son yolculuğuna uğurlandı. Özer'in cenaze törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı.

Afyonkarahisar'da ve yurtdışında yaptığı çeşitli işkollarındaki yatırımlar nedeniyle 'Yusuf Ağa' olarak bilinen ve önceki gün vefat eden Özerler Holding'in sahibi 80 yaşındaki Yusuf Özer, son yolculuğuna uğurlandı. Özer'in cenaze törenine TBMM Başkanı Başkanı Cemil Çiçek, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Ak Partili Burhanettin Çoban, eski bakanlardan Vecdi Gönül, Ali Coşkun, Saffet Arıkan Bedük, Abdülkadir Akcan, İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar, Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, il protokolu ve Özerler Holding çalışanları katıldı.

HAKLARINIZI HELAL EDİN

Yusuf Özer'in cenazesi, sabah saatlerinde kendi yaptırdığı Özerler Camii'ne getirildi. Burada kılınan öğle namazının ardından Müftü vekili Galip Kolcu tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Özer'in cenazesi Kocatepe Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze töreninin ardından TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'dan ayrıldı.

TBMM ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ ALMIŞTI

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yusuf Özer, yardımseverliğiyle biliniyordu. Türkiye ve Kosova'da yaptığı yatırımların yanı sıra, okul, cami, park ve pek çok etkinliğe sağladığı maddi destekle adından söz ettiren Özer, 2009 yılında Kosova Savaşı'nın efsanevi komutanlarından Adem Jashari'nin de anıt mezarını yaptırdı. İşadamı Özer, 2010 yılında "Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletine, ulusal ve uluslararası düzeyde üstün hizmetlerde bulunanlara, Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlayanlara, halkın refahı, eğitimi, mutluluğu ve sosyal gelişimi için yararlı hizmetlerde bulunanlara, milli egemenlik ve demokrasi konularında yaptığı bilimsel çalışmalarla başarı gösterenlere" verilen TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görüldü. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TBMM Üstün Hizmet Ödülü Sahibi İş Adamı Özer Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement