Tefenni İlçe Müftüsü Ahmet BAYER, Görevinden Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

Tefenni İlçe Müftüsü Ahmet BAYER, Görevinden Ayrıldı

Tefenni İlçe Müftüsü Ahmet BAYER, Görevinden Ayrıldı

Tefenni İlçe Müftüsü Ahmet BAYER, Antalya ili Gazipaşa İlçe Müftüsü olarak atanması dolayısı ile 06.09.2011 tarihinde İl Müftümüz Osman ARTAN'ı makamında ziyaret etti.

06.09.2011 15:45

Tefenni ilçe Müftüsü olarak kısa bir süre görev yaptığını kederi mucip bir durumla karşılaşmadığını, memnun bir şekilde ilçeden ayrılacağını belirtti. İl Müftümüz Osman ARTAN da yeni görevinde başarılar dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü.

Kur'an Kursu ve Camilerde kadın ve erkeklere yönelik Kur'an-ı kerim ve Dini Bilgiler kursları düzenlemesi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve müftülük işbirliğinde Kur'an Kurslarında ve camilerde "Cenaze Yıkama ve Kefenleme"kursu açarak 155 kadın ve erkek kursiyer dinimize uygun, doğru ve gerçek ,bidat ve hurafelerden arındırılmış olarak bilgilendirilmesi, herkesin kendi cenazesini yıkayıp-kefenle becerisinin kazandırılması,

Hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütülmesi için, İlçe Müftülüğüne hizmet aracı alınması, her ay bir konferans düzenlenmesi,

Kutlu Doğum haftası programlarında 1000 adet kitap dağıtılması, resmi veb sayfasının kurulması ile Tefenni ilçesinde yapmış olduğu katkılardan dolayı memnuniyetini bildirerek, TEŞEKKÜR Belgesi ile taltif etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tefenni İlçe Müftüsü Ahmet BAYER, Görevinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement