Kastamonu'da Köylüler Diken Üstünde! 2 Metrelik Zehirli Yılanlar Evleri Bastı - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Köylüler Diken Üstünde! 2 Metrelik Zehirli Yılanlar Evleri Bastı

Kastamonu'da havaların ısınmasıyla topraktan adeta yılan fışkırmaya başladı. Evlere giren yılanların çok büyük ve zehirli olması nedeniyle köylüler diken üstünde olduklarını dile getirdi.

22.07.2018 11:06  Güncelleme: 10:50

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte bazı kırsal mahallelerde ve ilçe merkezine yakın köylerde yılan paniği yaşanıyor.

KÖYLÜLER YILAN PANİĞİ YAŞIYOR

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde havanın ısınmasıyla birlikte bazı kırsal mahallelerde ve ilçe merkezine yakın köylerde yılan paniği yaşanıyor. İlçedeki kırsal mahallelerde hemen her gün yılan gördüklerini söyleyen vatandaşlar, yılanların zehirli olma tehlikesine karşı ısırılmamak için çok dikkatli davrandıklarını belirtti.

DAHA ÖNCE BÜYÜK VE ZEHİRLİ YILAN GÖRÜLMÜŞ

Tosya'da daha önce hiç görmedikleri boyutlarda yılan gördüklerini söyleyen çiftçiler, zehirli ve tehlikeli oldukları şüphesi ile sürekli itfaiye ekiplerine ihbarda bulunduklarını ifade etti.

Kastamonu'da Köylüler Diken Üstünde! 2 Metrelik Zehirli Yılanlar Evleri Bastı

"SON BİR HAFTADIR TOPRAKTAN YILAN FIŞKIRIYOR"

Son olarak ilçenin Çaykapı köyünde yaşanan yılan vakası köylüleri tedirgin etti. Muhittin Çiçek isimli vatandaşın evine giren 2 metre uzunluğundaki yılan ev halkına korkulu anlar yaşattı. Muhittin Çiçek evinin mutfağına giren yılanın yakalanması sonrasında, "Bu yıl sıcaklar birden bastırdı.

Kastamonu'da Köylüler Diken Üstünde! 2 Metrelik Zehirli Yılanlar Evleri Bastı

Son bir haftadır topraktan adeta yılan fışkırıyor. Oldukça da büyük ve zehirli yılanlar. Bu dönemde tarla ve bahçede çalışanların yılana karşı daha dikkatli olması gerekiyor. Fakat bugün yaşadığımız olay sonrası artık tarla ve bahçelerden sonra evlerimizde de dikkatli olmak zorundayız.

MUTFAĞA GİREN YILAN TARAFINDAN ISIRILDI

Kardeşim mutfakta sabah kahvaltısı hazırlarken yaklaşık 2 metre boyundaki yılan davlumbazın borusundan girerek elindeki tavanın içine düşmüş. Kardeşim tavanın içine çöreklenen yılanı elinden atmak isterken aniden saldırmış. Daha sonra mutfağın içinde kayboldu. Biz aradık fakat bulamadık. Hemen olayı Tosya İtfaiyesi ekiplerine ihbar ettik.

Kastamonu'da Köylüler Diken Üstünde! 2 Metrelik Zehirli Yılanlar Evleri Bastı

Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri evimize gelerek yılanı aradılar. Sonradan lakabı Komando İtfaiye olduğunu öğrendiğimiz itfaiye eri yılanı saklandığı yerden yakalayarak dışarı çıkardı ve doğaya serbest bıraktı" diye konuştu.

Kastamonu\'da Köylüler Diken Üstünde! 2 Metrelik Zehirli Yılanlar Evleri Bastı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Köylüler Diken Üstünde! 2 Metrelik Zehirli Yılanlar Evleri Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • adanalı: yakalayıp doğaya bırakın sakın öldürmeyin 44 102 Yanıtla
    AKT: Senin o koyde colugun cocugun anan baban yasasasydi bakalim boyle yorum yapabilirmiydin 1 0 Yasin: Senşn evine girince sen doğaya bırak a 0 0 Polis Bordo : Emredersin, dogaya olmasa sizin Eve birakiriz. Ölddürmeyiz ancak gebertiriz . 0 0
  • Polis Bordo : Lan oglum, derhal her tür önlemler alinmali ve Yilanlar ordan yok edinmeli.Bana göre yilan Mayindan cok daha telikeli ve ürpetici :( 78 17 Yanıtla
  • Söylemeden olmaz : Bakıyorumda her haberde Tarikatçı yobazlar yorum yaparak reklam yapıyorlar 15 20 Yanıtla
    Memo: Katiliyorum yobaz dolu burasi 6 10
  • yusuf: bence oldurun. çunku başkalarına zarar verir. yılanın yaşaması zarar.. fayda olmaz. 16 10 Yanıtla
  • MAU: Korkuyorsanız kedi besleyin,kedinin olduğu yere gelmeyeceği gibi kediler yılanların oldugu yeri anlar tepki verir.Kedilerden saklamazlar.En doğal en kolay en kesin çözüm.Köyde yaşayan yakınım bahçesinde yılan gördü.Bahçede kedi beslemeye başladı.Kediler yılan nerede oldugunu bir şekilde buluyor.Sorun bitti. 8 1 Yanıtla
  • ASLAN: SARIMSAĞIN MEMLEKETİ KOYUN HER TARAFA BOL BOL ARTI YEYİN YEDİRİN YILAN BARINMAZ DOĞAL ÇÖZUM ARTI KEDİLERİN ZAMANI GELDİ İŞE YARAMAZ DEDİMİZ KEDİLER TAM BİR YILAN AVCISIDIR HER EVE BİR TANE ALIN SİZE ÇÖZÜM 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement