Trabzon Özel İmperial Hastanesinde Son Sistem Ameliyat - Son Dakika
Güncel

Trabzon Özel İmperial Hastanesinde Son Sistem Ameliyat

Trabzon Özel İmperial Hastanesinde Son Sistem Ameliyat

Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde Laparoskopik Radikal Nefrektomi ameliyatıyla bir hasta sağlığına kavuşturuldu.

01.01.2013 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde Laparoskopik Radikal Nefrektomi ameliyatıyla bir hasta sağlığına kavuşturuldu.

Trabzon Özel İmperial Hastanesi üroloji uzmanlarından Op.Dr. Ekrem Sağlam ve Başhekim Op.Dr. Ömer Fatih Çelik tarafından 73 yaşındaki bir hastaya uygulanan laparoskopik radikal nefrektomi ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.

Hasta Mustafa Ersoy, sağ böbrek ağrısı sebebiyle uzun süredir hastane hastane dolaştığını belirterek şöyle konuştu: "Gittiğim yerlerde bu şikayetime bir sonuç bulamadım. Yakınlarımın tavsiyesi üzerine Özel İmperial Hastanesi'ne başvurdum. Burada yapılan tetkiklerden sonra ameliyata alındım. Ameliyat sonrası ağrılarım azaldı. Sağlıma kavuşmam da emeği geçen doktorlar ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür ederim."

Özel İmperial Hastanesi üroloji uzmanları Op. Dr. Ekrem Sağlam ve Op. Dr. Ömer Fatih Çelik de, şunları söyledi: "Laparoskopik radikal nefrektomi ameliayatının hastalarımız açısından birçok avantajı bulunmaktadır. Hastaya büyük kesiler açılmıyor. Kesilerek yapılan ameliyatlardan sonra oluşabilecek fıtıklaşma riski ortadan kalkıyor. Ameliyat sonrası daha az ağrı, kısa süreli hastanede kalma ve hızlı iyileşme gibi avantajları bulunmaktadır."

Op.Dr. Sağlam, laparoskopik radikal nefrektomi ameliyatının hastanede 4 yıldır başarıyla uygulandığını belirterek "Hastalarımızın bu tür büyük ameliyatlar için büyük şehirlere gitmelerine gerek kalmamaktadır" dedi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon Özel İmperial Hastanesinde Son Sistem Ameliyat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement