Tufad Asbaşkanı Erdoğan: "Merhum İbrahim Yazıcı'nın İsmi Bursa'nın Yeni Stadı'na Eklenmeli" - Son Dakika
Güncel

Tufad Asbaşkanı Erdoğan: "Merhum İbrahim Yazıcı'nın İsmi Bursa'nın Yeni Stadı'na Eklenmeli"

Uğur DEMİRKIRDI - İSTANBUL / DHA Türkiye Futbol Adamları Derneği (TUFAD) Asbaşkanı Levent Erdoğan, Bursa'nın yeni stadına İbrahim Yazıcı'nın adının da eklenmesi gerektiğini söyledi.

22.12.2015 13:15

Uğur DEMİRKIRDI - İSTANBUL/ DHA

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TUFAD) Asbaşkanı Levent Erdoğan, Bursa'nın yeni stadına İbrahim Yazıcı'nın adının da eklenmesi gerektiğini söyledi. Açılışı dün yapılan stadın yapımına öncü olan, gecesini gündüzüne katarak çalışan, sağlığını dahi hiçe sayan Bursa spor'un efsane başkanı merhum İbrahim Yazıcı'nın bunu hakettiğini belirten Levent Erdoğan şöyle konuştu:

"Bursalıların yıllardır heyecanla beklediği Timsah Arena'nın başta Bursalı spor severler olmak üzere Türk futboluna hayırlı olmasını diler, yeni stadın yapımında emeği geçen isimleri tek tek kutlarım.

Timsah Arena Stadı bir ekip çalışmasının ürünü olmakla birlikte, stadın yapımına öncü olan, gecesini gündüzüne katarak çalışan, sağlığını dahi hiçe sayan Bursaspor'un efsane başkanı Merhum İbrahim Yazıcı'yı bu vesileyle bir kez daha rahmetle anmak isterim.

Böylesine tarihi bir günde bir konuya da değinmek isterim. Merhum Yazıcı'nın cenazesine katılan, çok değerli devlet ve spor adamları İbrahim Yazıcı ismini bu statta yaşatacakları yönünde sözler vermiş bu yaklaşım taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı.

Timsah Arena ismiyle bugün hizmete açılan yeni stadyuma Bursaspor'a tarihinde ilk kez Süper Lig şampiyonluğu yaşatan ve bu stadın Bursa'ya kazandırılmasında çok büyük emeği geçen Merhum İbrahim Yazıcı isminin de eklenerek "İbrahim Yazıcı Timsah Arena ismiyle hizmet vermesi büyük önem arz etmektedir. Vefakar Bursa halkı ve Bursaspor yönetimi böylece sayın Yazıcı'nın ismini sonsuza dek yaşatmış olacaktır.

Yeni Stadın tekrar Türk Futboluna hayırlı olmasını diler, Bursaspor camiasını gönülden tebrik ederim."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tufad Asbaşkanı Erdoğan: 'Merhum İbrahim Yazıcı'nın İsmi Bursa'nın Yeni Stadı'na Eklenmeli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement