Tüp Bebekler Hastanede 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Tüp Bebekler Hastanede 23 Nisan'ı Kutladı

Kocaeli'nin Gebze ilçesi'nde bir sağlık merkezi, bugüne kadar hastanelerinde tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen çocuklar ve ailelerini 23 Nisan etkinlikleri kapsamında bir araya getirdi.

21.04.2014 16:38

Kocaeli'nin Gebze ilçesi'nde bir sağlık merkezi, bugüne kadar hastanelerinde tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen çocuklar ve ailelerini 23 Nisan etkinlikleri kapsamında bir araya getirdi.

Gebze'de bulunan Anadolu Sağlık Merkezi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak gerçekleştirdiği, 'Minik Melekler Neşe Dolu Evler' etkinliğinde, hastanede dünyaya gelen yaklaşık bin tüp bebek ve ailesini eğlenceli bir gün geçirdi. Etkinlikte boyamadan, uçurtma uçurmaya, kukla tiyatrosundan, illüzyon gösterisine kadar birçok farklı aktivite gerçekleştirildi. Çocuklar kendileri için kurulan alanda birbirinden farklı faaliyete katıldı.

Burada bir konuşma yapan Tüp Bebek Bölümü Direktörü Prof.Dr. Aydın Arıcı, "Anadolu Sağlık Merkezi'nde IVF tedavisi alarak çocuk sahibi olan yüzlerce aileyi bir arada görmek bizim için tarifsiz bir mutluluk. 23 Nisan coşkusunu büyük bir aile olarak kutlamanın heyecanını yaşıyoruz" dedi. Eğlencenin yanı sıra bilinçlendirme çalışmalarının da yer aldığı etkinliğe katılan aileler çocuklarının sağlığı ile ilgili akıllarına takılan konuları 'Doktorunuza Sorun' köşesinde merkezin doktorlarına sorma imkanı buldular. - Gebzekocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüp Bebekler Hastanede 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement