Türk Kızılayı'ndan Evleri Yanan Aileye Yardım Eli - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılayı'ndan Evleri Yanan Aileye Yardım Eli

Hanönü ilçesinde evi yanan 4 çocuklu aileye, Türk Kızılayı Hanönü Şubesi tarafından yardım yapıldı.

08.01.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hanönü ilçesinde evi yanan 4 çocuklu aileye, Türk Kızılayı Hanönü  Şubesi tarafından yardım yapıldı.

Yaklaşık bir ay önce Hanönü Merkez Mahallesi'nde çıkan yangında evi yanan ve bütün eşyaları kullanılamaz hale gelen Murat Yılmaz ve ailesine Türk Kızılayı Şube Başkanlığınca eşya yardımı yapıldı. Evi yanan ailenin başvuru yapmalarının ardından gerekli işlemlerinin tamamlanarak aileye yardım eli uzatıldığını dile getiren şube başkanı Mehmet Arslan, Türk Kızılayı'nın ihtiyaç sahibi herkesin her zaman yanında olduğunu ifade etti.

Arslan, olay anından bu yana ailenin hep yanlarında olduklarını vurgulayarak, "Evin ihtiyaçlarını öğrendik. Genel merkezimize dilekçe yazarak konuyu bildirdik. Bunun üzerine buzdolabı, yatak, halı, nevresim takımı, ısıtıcı, ocak gibi ev ve mutfak eşyaları gönderildi" dedi.

Bu gibi durumlarda yardım elinin uzanmasını bekleyenlere vatandaşlarımızca yardım edilmek istenirse Kızılay  Şube Başkanlığına başvurulabileceğini bildiren Arslan, yardımseverler ile çalışarak zor durumda olan ailelere yardım eli uzattıklarını kaydetti.

Evi yanan Sevim Yılmaz ise Türk Kızılayı'na teşekkür ederek, "Bu yardım zor günlerimizde yüzümüzü güldürdü" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Kızılayı'ndan Evleri Yanan Aileye Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement