Uluslararası Mizah Festivali Kapsamında Tomtom dan Kahkaha Sesleri Yükselecek! - Son Dakika
Güncel

Uluslararası Mizah Festivali Kapsamında Tomtom dan Kahkaha Sesleri Yükselecek!

Uluslararası Mizah Festivali Kapsamında Tomtom dan Kahkaha Sesleri Yükselecek!

Uluslararası Mizah Festivali" 12-15 Mayıs Tarihleri Arasında İlk Kez Türkiye' De Gerçekleşiyor!

10.05.2011 12:26  Güncelleme: 12:27

Mika Group tarafından 2009 yılında hayata geçirilmesinin ardından İstanbul' da bir cazibe merkezi haline gelen Tomtom, her eğlence anlayışına hitap eden çeşitli mekanlarıyla müşterilerine farklı bir eğlence anlayışı sunuyor.

12-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Mizah Festivali; Beyoğlu' nda yaklaşık 30 mekan ve iki sokakta kahkaha dolu bir maratona hazırlanıyor. Mizahseverler festival kapsamında; geleneksel mizah sanatlarından Seyirlik oyun, Meddah, Ortaoyunu, Karagöz gibi göterilerin yanı sıra, kabare, doğaçlama tiyatro, vodvil (haif güldürü), stand-up, pandomim, karikatür gibi sanatları içeren etkinliklerle çeşitli sohbet, sergi ve atölyeleri takip etme imkanı bulacaklar.

Kaan Sezyum, Mehmet Çağçağ, Umut Kantoğlu, Yunus Günçe, Leman Kültür, Penguen gibi birçok ünlü mizahçı ve mizah dergisinin katılım ve katkıları ile Türkiye' de ilk defa gerçekleşecek olan bu özel festivale 12-15 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yapacak olan "Tomtom" te sizde yerinizi alın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uluslararası Mizah Festivali Kapsamında Tomtom dan Kahkaha Sesleri Yükselecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement