Uşak'taki Silahlı Kavga - Son Dakika
Güncel

Uşak'taki Silahlı Kavga

Uşak Valisi Salim Demir, iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaşamını yitiren Mehmet Kaya'nın evini ziyaret etti.

04.09.2017 14:02

Uşak Valisi Salim Demir, iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaşamını yitiren Mehmet Kaya'nın evini ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yalçın Baysal ile Karahasan köyüne giden Vali Demir, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Vali Demir, şöyle konuştu:

"Maalesef istenmeyen bir durum yaşandı. Allah hepimize bir ömür biçmiş, bu Allah'ın takdiri. Sabırlar diliyorum. Bundan sonra bize düşen, sabredip bu işin hayra tebdilini Cenabhak'tan niyaz etmektir. Aynı olayda yaralanan vatandaşlarımızın bazılarının tedavisi sürüyor. Olayın taraflarının da bu işi hukuka havale etmesi, adalete güvenmesi gerekir. Zaten jandarmamız ve adli makamlarımız olayla ilgili süreci başından beri takip ediyor."

Öte yandan olay sonrası gözaltına alınan şüpheliler Yaşar D. ile oğlu Yasin D. tutuklandı.

Uşak merkeze bağlı Karahasan köyünde Kurban Bayramı'nın ilk günü iki aile arasında silah ve bıçaklı kavgada bir kişi, ölmüş 7 kişi yaralanmış, Uşak Valisi Salim Demir tarafların yakınlarıyla bir araya gelerek sükunet çağrısında bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'taki Silahlı Kavga - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement