Yapı Kredi Portföy'e En Yüksek Getirili Emeklilik Fonu Ödülü - Son Dakika
Güncel

Yapı Kredi Portföy'e En Yüksek Getirili Emeklilik Fonu Ödülü

Yapı Kredi Portföy, bu yıl ilki gerçekleştirilen Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Ödül Töreni'nde Portföy Yönetim Faaliyeti kategorisinde "Emeklilik Yatırım Fonu Yönetimi - 2015 En Yüksek Getiri" ödülünün sahibi oldu.

22.04.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Allianz Yaşam ve Emeklilik İkinci Esnek Emeklilik Yatırım Fonu'nun son 3 yılda yatırımcılarına sağladığı yıllık ortalama yüzde 39,2 getiri ile bu ödülü almaya hak kazanan Yapı Kredi Portföy, böylece ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Sayın Dr. Vahdettin Ertaş'ın katılımıyla gerçekleşen törende ödülü alan Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Emir Alpay, "Alanımızda göstermiş olduğumuz başarılarımızın ve güçlü performansımızın ödüllendirilmesi bizi gururlandırıyor. Fonumuz, son 3 yılda yüzde 165'i aşan kümülatif getiri ve bu dönemde yüzde 39,2 yıllık ortalama getiri sağladı. Elde ettiğimiz bu başarı, piyasa koşullarına göre şekillendirdiğimiz yatırım stratejilerimizin bir anlamda ne kadar yerinde olduğunu da gösteriyor. Yapı Kredi Portföy olarak her yıl başarılarımıza yenilerini ekleyerek, portföy yönetimi alanındaki öncülüğümüzü sürdürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yapı Kredi Portföy'e En Yüksek Getirili Emeklilik Fonu Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement