Yeditepe Üniversitesi'nden Alt Kültür Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Yeditepe Üniversitesi'nden Alt Kültür Etkinliği

Yeditepe Üniversitesi, Türkiye'nin en büyük Alt Kültür Etkinliği olan "Kontakt"a ev sahipliği yapacak.

05.04.2013 11:54

Yeditepe Üniversitesi, Türkiye'nin en büyük Alt Kültür Etkinliği olan "Kontakt"a ev sahipliği yapacak.

Yapılan açıklamaya göre, 6-7 Nisan'da Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan etkinlikte cosplay, rol yapma oyunları, canlandırmalı rol yapma oyunları, oyun turnuvaları, ödüllü yarışmalar, hazine avı, kutu ve kart oyunları, warhammer, pek çok stand ve etkinlik yer alacak.

Birinci günün sonunda Cosplay yarışması ve ikinci günün sonunda ise tüm organizasyon boyunca devam edecek "achievement" etkinliğinin ödülleri katılımcılara dağıtılacak.

Yeditepe Üniversitesi Bilim Kurgu Kulübü'nun kurucu üyesi olduğu Türkiye Alt Kültür Topluluğu ile ortak olarak bu yıl üçüncüsüne imza attığı etkinlik, bilim kurgu ve fantastik kurgu severleri bir araya getirmeyi hedefliyor.

Üniversite öğrencileri, mezunları ve çeşitli alanlardaki kültür etkinliklerini takip edenler tarafından oluşturulan Türkiye Alt Kültür Topluluğu

(TAKT), fantastik edebiyat, bilim kurgu edebiyatı gibi son yıllarda yaygın olarak ilgi çekmeye başlamış akımları ve bunları temel alan alt kültür dallarıyla ürünlerini, etkinlikler düzenleyerek yeni kitlelere tanıtmayı amaçlıyor. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeditepe Üniversitesi'nden Alt Kültür Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement