Yunanistan'dan 3'üncü Darbeci Askere İltica - Son Dakika
Güncel

Yunanistan'dan 3'üncü Darbeci Askere İltica

Yunanistan İltica Komisyonu, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yunanistan’a helikopterle kaçan 8 FETÖ üyesinden 3’üncü darbeci askere de iltica hakkı tanıdı.

05.07.2018 12:49

Yunanistan İltica Komisyonu, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Yunanistan'a helikopterle kaçan 8 FETÖ üyesinden 3'üncü darbeci askere de iltica hakkı tanıdı.

Yunanistan İltica Komisyonu, 8 FETÖ üyesinden 3'üncü darbeci askere de iltica hakkı tanıdı. Bugüne kadar 2 darbeci asker Süleyman Özkaynakçı ve Ahmet Güzel'e iltica hakkı tanıyan komisyon, Uğur Uçar'ın da başvurusunu kabul etti. Gelecek günlerde diğer 5 askerin de iltica taleplerinin incelenmesi ve kabul edilmesi bekleniyor. 8 FETÖ üyesi asker, 18 aylık tutukluluk süreleri dolduğundan Mayıs ayında Olimpiyat köyünde tutuldukları nezarethaneden tahliye edilmişlerdi. Yunan medyası 8 darbecinin özel bir yerde yoğun güvenlik önlemleri altında nakledildiklerini belirtti. 8 darbeci asker iltica aldıklarına dair resmi belgeyi aldıktan sonra istedikleri ülkeye seyahat etme hakkına sahip olacaklar. - ATİNA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yunanistan'dan 3'üncü Darbeci Askere İltica - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement