Yurtta Kış - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kış

Görüntü Dökümü : Sakarya Üniversitesi girişinde araç kuyruğu oluşması Öğrencilerin karda zorluk yaşaması TEM otoyolu ve D-100 karayolundan detaylar Sakarya,'da soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksama meydana geliyor.

24.01.2016 17:21

Görüntü Dökümü :

Sakarya Üniversitesi girişinde araç kuyruğu oluşması

Öğrencilerin karda zorluk yaşaması

TEM otoyolu ve D-100 karayolundan detaylar Sakarya,'da soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksama meydana geliyor.

Sakarya'da üç gündür etkili olan ve metrekarede ortalama 16 kilogramı bulan kar yağışı nedeniyle sürücüler, TEM otoyolu ve D-100 karayolunda kontrollü şekilde ilerliyor.

Açık Öğretim Fakültesi sınavlarına girmek için yola çıkan öğrenciler nedeniyle Sakarya Üniversitesi girişinde uzun araç kuyrukları oluştu. Öğrenciler, güçlükle sınav yerlerine ulaşabildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekipleri de yolların ulaşıma kapanmaması için küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kar yağışı, Arifiye ve Sapanca ilçelerinde de etkili oldu. TEM otoyolu ve D-100 karayolunu kullanan sürücüler, yağış nedeniyle kontrollü şekilde seyrediyor.

Karayolları ekipleri, buzlanmaya karşı tuzlama çalışmasını sürdürüyor. Polis ekipleri de sürücüleri takip mesafelerini korumaları konusunda uyarıyor.

Kar yağışının yarın da süreceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement