Zıpkınla Balık Avlamak İsteyen Uzman Doktor Boğularak Öldü(2) - Son Dakika
Güncel

Zıpkınla Balık Avlamak İsteyen Uzman Doktor Boğularak Öldü(2)

Zıpkınla Balık Avlamak İsteyen Uzman Doktor Boğularak Öldü(2)

Hastane BAHÇESİNDE TÖREN DÜZENLENDİSamsun'un Yakakent İlçesi'nde balık avlamak için girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden 43 yaşındaki Dr. Muhammet Arif Bahadır için çalıştığı Samsun Gazi Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.

03.08.2016 17:06

Hastane BAHÇESİNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Samsun'un Yakakent İlçesi'nde balık avlamak için girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden 43 yaşındaki Dr. Muhammet Arif Bahadır için çalıştığı Samsun Gazi Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Hastane bahçesinde düzenlenen törene, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal, doktorlar, sağlık personelleri, ailesi ve mesai arkadaşları katıldı. Dr.Muhammet Arif Bahadır'ın çok iyi bir insan olduğunu söyleyen Gazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mahmut Ulubay, "O çok iyi bir insandı. Tüm mesai arkadaşları onu severdi. Allah rahmet eylesin" dedi.

Dr. Muhammet Arif Bahadır'ın 13 yıllık hayat arkadaşı 35 yaşındaki öğretmen eşi Feride Bahadır ise, "Denizi çok severdi. Beni de götürürdü" diyerek gözyaşı döktü. Dr.Bahadır, hastane bahçesinde düzenlenen törenin ardından Büyük Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı'nda ki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zıpkınla Balık Avlamak İsteyen Uzman Doktor Boğularak Öldü(2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement