Yetişkin Bale'si Yonca Sanat Okulu'nda! - Son Dakika
Kadın

Yetişkin Bale'si Yonca Sanat Okulu'nda!

Yetişkin Bale\'si Yonca Sanat Okulu\'nda!

Bel ve Sırt ağrıları için mükemmel!

18.09.2014 10:29  Güncelleme: 10:30

Yonca Bale ve Müzik Okulu, yaş ayrımı yapmaksızın tüm bireylere pek çok sanat dalında eğitim veriyor. Yetişkin Balesi'nden Modern Dans'a, Ritim Atölyesi'nden Oyunculuk'a sanatın farklı dallarında, yetişkinlere kendilerini keşfetme olanağı tanıyor.
Şaşkınbakkal'da yeşillikler içinde bir mekânda, konservatuar mezunu eğitim kadrosuyla ayrıcalıklı eğitim veren okul'da, yetişkin balesi eğitimi gören öğrenciler bir yıl eğitim aldıktan sonra öğrendikleri klasik, neoklasik ve modern danslarıni sergilemek üzere sahneye çıkıyor.

Öncelikle yer hareketleri 'limbering' ile başlayan dersler, vücut kondisyonu ve stretching dersleri ardından, balenin başlangıç pozisyonları ve temel adımlarla ilerliyor.

Hangi yaşta başlanırsa başlansın derslerde verilen eğitim sonucunda beden kısa sürede şekilleniyor, gergin kaslar yumuşuyor, uzama hareketleriyle omurların arası açılıp o bölgedeki kaslar güçlendirildiği için sırt, boyun ve beldeki ağrılar gideriliyor. Yapılan çalışmalar duruş bozuklukları, skolyoz ve içeri basma gibi sorunları da ortadan kaldırıyor.

İçinde sanat dallarıyla ilgili bir şeyler hisseden herkes Yonca Bale ve Müzik Okulu'nda verilen eğitimlere dahil olabiliyor. Kendiniz ya da çocuğunuz için profesyonel eğitmenler eşliğinde yapacağınız modern dans yolculuğu ile bugüne dek farkına varmadığınız yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Yetişkin Bale'si Yonca Sanat Okulu'nda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement