35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı - Son Dakika
Kültür Sanat

35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı

35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yılki onur konuğu Almanya, fuarda birçok Alman yazarı ve etkinliği kitapseverlerle buluşturuyor.

12.11.2016 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nın bu yılki onur konuğu Almanya, fuarda birçok Alman yazarı ve etkinliği kitapseverlerle buluşturuyor.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen ve Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortağı olduğu fuarın bu yılki onur konuğu Almanya, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin 1 numaralı uluslararası salonunda ziyaretçilerle buluştu.

Fuara 30 yayıneviyle katılan Almanya, fuarın ilk dört gününde "Sözcüklerin Etkisi-Worte Bewegen" sloganı, 15 Alman yazarın katılımı ile modern Alman edebiyatından çocuk etkinliklerine üç ayrı alanda 40'a yakın etkinlik düzenleyecek.

Etkinliklerde Almanya'dan Wilhelm Schmid, Peter Schneider, Moritz Rinke, Matthias Göritz, Olga Grjasnowa, Funn-Ole Heinrich, Jan von Holleben, Silke Scheuermann, Judith Kuckart gibi yazarlar konuşmacı olacak.

Almanya, fuarda yarın, Goethe-Institut ile "Almanca/Almanya ile Tanışın", fotoğraf illüstratörü Jan von Holleben'in katılımıyla "Kendi Kitap Dünyanı Kur", Ilija Trajanow ve Hakan Bıçakçı'nın katılımıyla "İktidar ve Direniş, Dünya ve Ben", Tobias Hülswitt ve Cem Mumcu'nun katılımıyla "Kurgu ve Gerçeklikte Ölümsüzlük", Moritz Rinke, Mert Fırat ve Meltem Cumbul'un katılımıyla "Oynuyoruz ve Bazı Şeyleri Biliyoruz..." ve polisiye yazarı Esmahan Akyol'un katılımıyla "Kati Hirschel Soruşturuyor" gibi etkinlikleri ziyaretçilerle buluşturacak.

Almanya etkinlikleri 15 Kasım'da sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement