Ağaoğlu'nun 23'lük Sevgilisi Duygu Su'dan Eleştirilere Sert Cevap - Son Dakika
Magazin

Ağaoğlu'nun 23'lük Sevgilisi Duygu Su'dan Eleştirilere Sert Cevap

Ali Ağaoğlu'nun 23'lük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, ünlü iş adamıyla parası için beraber olduğu yorumlarına "Beni eleştiren kadınlar Ali çağırsa koşarak giderler" yanıtını verdi.

21.12.2016 08:45  Güncelleme: 09:10

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu (61) geçen yazdan bu yana kendisinden 38 yaş küçük balerin, pilates uzmanı Duygu Su Gülpınar (23) ile aşk yaşıyor.

Duygu sosyal medyada kendisi için yazılan 'Ağa'yı parası için seviyorsun', 'Ali Bey parasız olsa suratına bakmazdın', 'Bir de çocuk yap, hayatını garanti altına alırsın' şeklindeki eleştiriler karşısında çıldırdı.

"PARASINI DEĞİL, KALBİNİ SEVİYORUM"

Duygu Su Gülpınar eleştirenlere şu cevabı verdi: ''Beni eleştiren kadınlar Ali çağırsa koşarak giderler. Benim için Ali Bey 'Ağa' degil. Ben onu sizin gibi görmüyorum. Ali'nin parasını değil, kalbini seviyorum. Birazdan Rolls Royce arabamla işime gideceğim. Siz de oturup evlendirme programlarını izleyerek bana kötü yorum yazın. Çocuk yapıp rahat hayatı seçmedim. Çalışıyor, üretiyorum. Parayı sonradan görmedim.''


SPOR SALONUNUN BAŞINA GEÇİRDİ

Duygu, Ali Ağaoğlu'na ait Bahçelievler'deki 'Ağaoğlu My Club Fitness&Life Centers'ın başına geçti.


"NÜFUS YAŞIM 22" DEMİŞTİ

Ali Ağaoğlu sevgilisiyle arasındaki 38 yaş farkı sorulduğunda şu cevabı vermişti: ''Nüfus yaşım 22, gönül yaşım 18, zeka yaşım 8''


Ağaoğlu\'nun 23\'lük Sevgilisi Duygu Su\'dan Eleştirilere Sert Cevap

Son Dakika Magazin Ağaoğlu'nun 23'lük Sevgilisi Duygu Su'dan Eleştirilere Sert Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement