Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar, olayın perde arkasını anlattı - Son Dakika
Magazin

Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar, olayın perde arkasını anlattı

Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde Masumiyet dizisinin çekimleri sırasında rol gereği Ertuğrul Postoğlu'na tokat atmış, bunun sonucunda da Postoğlu'nun çenesi çıkmıştı. Dizinin final yapmasının ardından bir programa katılan Avşar, çok konuşulan tokat olayını anlattı.

25.05.2021 21:30  Güncelleme: 22:07

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının bu haftaki konuğu oldu. Avşar, Masumiyet dizisinin neden bittiğini açıklayarak "Daha önce bitecekti aslında ama ben devam etmesi zorladım" dedi. Işık'a konuşan Avşar, dikkat çeken yorumlarda bulundu.

"SON VURUŞUMDA ÇENESİNE GELDİ"

Işık, sosyal medyada da oldukça konuşulan Ertuğrul Postoğlu'na attığı tokat meselesini sorunca Avşar, yaşananları şöyle anlattı:

"Şöyle oldu, birkaç kere vurman gerekiyor yakın çekim, genel çekim diye. Bu işin tekniği var. Ancak yönetmenimiz biraz daha etkili vurmamı istedi. Ben de bir anda vurdum, nasıl oldu anlamadım. Normalde hep yanağına vurmuşum ama en son vurduğumda çenesine geldi"

Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar, olayın perde arkasını anlattı
Ertuğrul Postoğlu

AĞZINI KAPATAMAMIŞ

Birkaç dakika geçine Postoğlu'nun ağzını kapatamadığını fark ettiklerini söyleyen Avşar, apar topar hastaneye gidildiğini belirtti. Yaşanan trajikomik olayı anlatırken gülmesine engel olamayan Avşar, Postoğlu'ndan da yayın sırasında esprili bir dille özür diledi.

ÇENE KEMİĞİNİ ÇIKARMIŞTI

Hülya Avşar'ın senaryo gereği attığı tokat, rol arkadaşı Ertuğrul Postoğlu'nun çene kemiğini çıkarmıştı.

Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar, olayın perde arkasını anlattı

Son Dakika Magazin Attığı tokatla rol arkadaşının çene kemiğini çıkaran Hülya Avşar, olayın perde arkasını anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Metehan: Yahu Türk milleti bir çok sorunla uğraşırken su habere bakın tuzu kuru biri tuzu kuru birine rol icabı vurmusta çene mene Allahinizi severseniz böyle saçma sapan şeyleri haber yapmayın vatandaşın halkın öğrenmek istediği haberleri yazin 42 3 Yanıtla
  • Ceylin : Mevzu derin...... 19 1 Yanıtla
  • Hülya : Muşa tip fakültesi hastanesi istiyoruz artık çevre illerde ölmek istemiyoruz 9 2 Yanıtla
  • Şükrü : Dikkat Hulya Avşar var... 9 0 Yanıtla
  • Eda: Tazminat öde 4 1 Yanıtla
  • Murat pekmezci: Hülya hanım harbi osmanli ve Anadolu kadinidir onunla gurur duyoruz 1 2 Yanıtla
  • Oldu mu şimdi?: Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler gerçekten doğru dizi izlensin diye her yola baş vuruyorlar neyse Netflixe geçiyorum sabah sabah bi dizi açıyım 0 0 Yanıtla
  • Elif Kübra Çakır: Gülmekten karnım agiriyi 0 0 Yanıtla

Advertisement