Çanakkale'de Goran Bregovic'le Balkan Rüzgarı Esti - Son Dakika
Magazin

Çanakkale'de Goran Bregovic'le Balkan Rüzgarı Esti

Çanakkale\'de Goran Bregovic\'le Balkan Rüzgarı Esti

Balkan müziğinin efsane ismi Goran Bregovic, 52. Uluslararası Troia Festivali’nin son gecesinde Çanakkale’de sahne aldı.

14.08.2015 12:35

Balkan müziğinin efsane ismi Goran Bregovic, 52. Uluslararası Troia Festivali'nin son gecesinde Çanakkale'de sahne aldı.

Çimenlik Kalesi'nde sahne alan Bregovic, repertuarından seçtiği Balkan kültürünün izlerini taşıyan eserleri yorumladı. Yaptığı film müzikleriyle dünya çapında tanınan sanatçının konserine hayranları ilgi gösterdi. Goran Bregovic'in bazı eserleri bugüne kadar Sezen Aksu, Oya-Bora ve Candan Erçetin gibi Türk müzisyenler tarafından Türkçe seslendirildi. İlk olarak 1978'de Mica Milosevic'in 'Nije Nego' film müziğine imza atan sanatçı, 1989'da 'Çingeneler Zamanı', 1993'te 'Arizona Dream', 1995'de Cannes Film Festival'ini kazanan 'Underground' ve 1998'de 'Crna Macka' gibi Emir Kusturica filmlerinin müziklerini de yaptı.

ESKİ MECLİS ÜYESİNİ YAKA PAÇA DIŞARI ATTILAR

Konserde sahne önüne gelen eski belediye meclisi üyesi İsmail Hakkı Yorulmaz, bir süre dans etti. Sahne önünde bulunan özel güvenlik elemanları Yorulmaz'ı birkaç kez ikaz etmesine rağmen, eski meclis üyesi dansına devam etti. Bunun üzerine 3 özel güvenlik görevlisi Yorulmaz'ı yaka paça dışarı attı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Çanakkale'de Goran Bregovic'le Balkan Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement