Gupse Özay, Barış Arduç'la Yaşadığı Evi Terk Etti - Son Dakika
Magazin

Gupse Özay, Barış Arduç'la Yaşadığı Evi Terk Etti

Barış Arduç ile ayrıldıkları söylenen Gupse Özay, sevgilisiyle yaşadığı Cihangir'deki evinden taşınarak Etiler'e yerleşti.

01.12.2015 10:40  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı son günlerin yükselen yıldızı Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi.

ETİLER'E TAŞINDI

Oyuncunun hayatındaki tek değişiklik bununla da sınırlı değil. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı sanat kariyeri boyunca yaşamını sürdürdüğü Cihangir'deki evinden taşındı.

PAPARAZZİLERİN ETKİSİ VAR

Entelektüel merkezli Cihangir'den elit kesime hitap eden Etiler'e yerleşen oyuncunun bu kararı almasında paparazzilerin etkili olduğu olduğu söylendi. Eski mahallesinde magazinciler tarafından sürekli olarak görüntülenen ve bu durumdan oldukça rahatsız olan Özay'ın gözlerden uzak bir yaşam sürmek için böyle bir radikal karar aldığı öğrenildi.

Kaynak: Akşam

Gupse Özay, Barış Arduç\'la Yaşadığı Evi Terk Etti

Son Dakika Magazin Gupse Özay, Barış Arduç'la Yaşadığı Evi Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • defne: Oh be iyi olmuş 8 7 Yanıtla
  • omer defne: bence iyi oldu barıştan elçin birbirlerine çok yakisiyo 9 2 Yanıtla
  • Mele memud : Benim eve gelsin 5 3 Yanıtla
  • BODO ( Ben Onların Düşüncelerini Okurum ): Rusya/Türkiye arasindaki krizin büyüme sebebi bence uçak falan değil.Asıl mesele Turkiyeye gidipte Türkiyeye yerleşen Rusvatandaşlarıdır.Bilhassa Rus hanimlarimiz.Rus siyasetciler bundan rahatsız oldular.Hem kıskandılar,hemde Türkçülüğün büyümesinden korktular.Şimdi iki milleti birbirinden soğutmak/ayırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.Türkiyede evlenip yuva kurmuş Rus vatandaşlarımıza,,boşanacaksınız ve vatanınıza geri döneceksiniz,,diye çağrı yaparlarsa,hiç şaşmayın. 1 3 Yanıtla
  • SILA YÜREKLİ: Bence çok yakışıklı bir oyuncu.Ben severek izliyorum.Ben hayatımda BARIŞ ARDUÇ kadar yakışıklı birisini görmedim ve bence de yok.Yanlız şunu söylemeden de geçmem Gupse ÖZAY hiç yakışmıyorsun. ELÇİN SANGU daha güzel bir kadın. Sen ondan ayrıl ELÇİN SANGU ile çık 3< 3< 3< 3< :* 1 0 Yanıtla
  • dünya: barış abi ben seni seviyorum ama lütfen çok her kesle ilişki kurma 0 0 Yanıtla
  • sila isik: Benim adamım adam gibi adam işte 0 0 Yanıtla

Advertisement