Hülya Avşar: Ahmet Kaya'nın Masasında Otururdum - Son Dakika
Magazin

Hülya Avşar: Ahmet Kaya'nın Masasında Otururdum

Hülya Avşar: Ahmet Kaya\'nın Masasında Otururdum

Hülya Cup'ta yarışan Avşar, Ahmet Kaya'ya saldırı gecesiyle ilgili konuştu.

27.11.2013 11:22  Güncelleme: 11:38

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, adına düzenlenen Hülya Cup'ta, teklerde Aysen Onuk'a 6-3 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenildi. Avşar kızı daha sonra çiftlerde yaptığı mix maçta Metin Gürel'le birlikte, Leyla Özkabakçı-İsmail Özkabakçı çiftini 6-2 ve 6-0'lık sonuçlarla yendiler.

Leyla Özkabakçı türbanıyla kortlara çıkıp tenis oynarken kameraların ilgi odağı oldu. Avşar maç sonrası yaptığı açıklamada, "Müthiş bir maç oldu" derken, Aysen Onuk, "Ben Hülya hanımı kutluyorum. Bu kadar işin arasında turnuva takip etmek kolay bir şey değil! Ben yıllardır tenis oynayan bir hemşerisi olarak onunla maç yapmaktan çok mutlu oldum." dedi.

"AHMET KAYA'NIN YANINDA YER ALIRDIM"

Avşar kızı, Başbakan Erdoğan'ın "Hepiniz oradaydınız be!" sözleri sonrası yeniden gündeme gelen MGD gecesinde Ahmet Kaya'ya yapılan saldırı ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Ahmet Kaya ile ilgili geçmişte yaşanan olaylarla ilgili olarak bazı ünlü isimlerin 'ben tuvaletteydim' dediğinin hatırlatılması üzerine Avşar, "Serdar Ortaç çıktı özür diledi. İnsanlar hata yapabilirler ama ben iyi ki o gece orada değildim mutlaka Ahmet Kaya'nın yanında yer alırdım. Masa da yanında otururdum! Ayrımcılık olmasın anlamında. Ahmet'in yaptığı da o anda biraz sivrilikti ama Allah rahmet eylesin, çokta severdim ve hala zevkle dinliyorum. Ama Serdar da defalarca özür diledi, bizimkiler de çok acımasız!" dedi.

"SERDAR GÜNAH KEÇİSİ DEĞİL"

Bir tek Serdar Ortaç'ın günah keçisi ilan edilip, diğer sanatçıların geçmişte görülmezden gelmesine nasıl bakıyorsunuz sorusuna Avşar, "Öyle bir şey yok! Serdar günah keçisi falan değil, çocuk çıkıp özür diledi. Açık açık yaptığı hatayı kabul ediyor" dedi. Emel Sayın, Ajda Pekkan, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz gibi sanatçıların da orada olduğunun hatırlatılması üzerine Avşar, "Bu hadiseler çok boş geliyor bana. Artık geçti gitti. Ne Kürt, ne Türk ayrımı hiçbir şey yok, herkes arkadaş, herkes kardeş. Allah aşkına, bir huzurlu hayatımız olsun ya bu nedir? Her gece Allahıma dua ediyorum askerde olan bütün kulların evlerine, yuvalarına sağ salim dönsünler diye." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Hülya Avşar: Ahmet Kaya'nın Masasında Otururdum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement