Kalbimdeki Deniz 8. Bölüm Fragmanında Parmaklıklar Ardında Hüzün! - Son Dakika
Magazin

Kalbimdeki Deniz 8. Bölüm Fragmanında Parmaklıklar Ardında Hüzün!

Kalbimdeki Deniz 8. bölüm fragmanı yayınlandı. 8. bölümde Deniz'in parmaklıklar ardındaki hüznü yürek parçalıyor! Kalbimdeki Deniz 7. bölümde ne oldu ve yeni bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

04.12.2016 15:43  Güncelleme: 16:02

FOX TV'de cumartesi akşamları yayınlanan, başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı Kalbimdeki Deniz dizisi yayınlandığı günden itibaren dizi sıralamasında zirvedeki yerini koruyor. 8.bölüm fragmanındaki gerilim dolu dakikalar, yeni bölümü bekleyenleri iki kat heyecanlandırdı!

KALBİMDEKİ DENİZ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz ve Mirat Fikriye'nin fitnenin kaynağı olduğunu öğrenir. Buna karşın Deniz'in gösterdiği tutum Fikriye'yi ezerken, Mirat'la da sarsıcı bir hesaplaşma yaşar. Buna tanık olan Figen şok olur. Diyar işin ucu kendine dokunacakken, kıl payı kurtulur. Deniz'e olan önyargısı kırılır ve vicdan azabı duyar. Ece'nin ise Mustafa ve Mirat'la arasındaki buzlar çözülmeye başlar. Deniz'e iyice hınçlanan Hülya onu sarsacak bir tuzak hazırlarken, gerçeklerin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Şebnem'i de oyuna getirir. Deniz'le ilgili düşüncelerinde sabit olan Fikriye ise ona ve Mirat'a karşı taktik değiştirir. Her şey yoluna giriyor derken, Deniz'in başına gelen hiç beklenmedik bir olay, herkesi şok eder.

Kalbimdeki Deniz 8. bölümü cumartesi akşamı 20.00'de ekranlarda olacak.

Kalbimdeki Deniz 8. Bölüm Fragmanında Parmaklıklar Ardında Hüzün!

Son Dakika Magazin Kalbimdeki Deniz 8. Bölüm Fragmanında Parmaklıklar Ardında Hüzün! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement