Komşusunu döven Halil Sezai'nin İzmit konseri iptal edildi - Son Dakika
Magazin

Komşusunu döven Halil Sezai'nin İzmit konseri iptal edildi

İstanbul'un Tuzla ilçesinde, komşusunu darbeden Halil Sezai'nin bugün İzmit'te vereceği konseri komşusunu dövdüğü olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından restoran sahibi tarafından iptal edildi.

16.09.2020 21:45  Güncelleme: 00:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla'da aynı sitede bulunan komşusu 67 yaşındaki kalp hastası Hüseyin Meriç'i dövdüğü görüntüleri ortaya çıkan Halil Sezai, Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeye çağrıldı. Bugün, Halil Sezai'nin İzmit'te bir restoranda Hüsnü Şenlendirici ile birlikte vereceği konser, bu olayı gerekçe gösteren restoran sahibi tarafından iptal edildi.

Restoranın sahibi Mesut Korkmaz görüntüleri izlemesinin ardından konseri iptal ettiklerini belirterek, "Bu akşam Halil Sezai ve Hüsnü Şenlendirici restoranımızda konser vereceklerdi. Fakat hiç kimsenin tasvip edemeyeceği ve bir sanatçıya yakışmayacak görüntülerin yayınlanmasının ardından biz de tepki vermek amacıyla Halil Sezai konserini iptal ettiğimizi duyurduk. Bu gece işletmemizde sadece Hüsnü Şenlendirici sahneye çıkacak" dedi.

NE OLMUŞTU?

Tuzla'da 4 villalık bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Paracıkoğlu ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında tartışma çıkmıştı.

Yaşanan tartışma sırasında darbedildiğini belirten Meriç, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai Paracıkoğlu'nu Kadıköy'deki evinde gözaltına almıştı.

Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Paracıkoğlu, savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun mevcutlu şekilde adliyeye getirilerek ifadesinin alınması talimatı verdi. Halil Sezai'nin gün içinde adliyeye götürülmesi bekleniyor.

Komşusunu döven Halil Sezai\'nin İzmit konseri iptal edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Komşusunu döven Halil Sezai'nin İzmit konseri iptal edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • TURKEY: YERİNDE BİR KARAR 73 0 Yanıtla
  • GARİBAN: İZMİT ADAMSIN. 40 0 Yanıtla
  • Sanatçı değil bu adam : Türk halkı bu adamı siler atar artık iş yok sana bu ülkede , başka kapıya. 36 1 Yanıtla
    veli : NASIL VURDUN BU YAŞLI ADAMA ELİN KIRILSIN BİR GÜN YAŞLANACAKSIN ÖMRÜN OLURSA SANADA BİRİ BÖYLE VURACAK BUNU YAŞAYACAKSIN KİMSENİN YANINA KALMAZ YARINA KALIR AMA YANINA KALMAZ 9 0
  • ekrem: Daha neler neler olacak.. 31 2 Yanıtla
  • veli : HAYDİ RUSYAYA DOĞRU YOLA ÇIK BU İLK SUÇ DEĞİLMİŞ BAŞKA KAPIYA TÜRK MİLLETİ ŞÖHRETDE YAPAR AŞAĞIDA ALIR YAŞLI ADAMI DÖVMEK NASIL OLUYOR BAK İLK TOKATI İZMİT ATTI DAHA PEŞİ GELİR 31 0 Yanıtla
  • turgut: sadece 1 konsermı ıptal sarkıcılıktan men edılsın vede mumkunse vatandaslıktanda atılsın 27 1 Yanıtla
  • Soruyorum: Ya adam kalp krizi geçirip ölseydi kimsenin kimseye vurma hakkı yok kaldıki sen göz önümde olan bir sanatçısın ne kadar göz önündeysen artık ama ne olursa olsun baban yaşındaki adam varsa sorunun hukuken ara vurmak adamlık değil buda senin büyük çöküşün başlangıcı maalesef halil sezaiyiymiş tırt danatçı diye çıkmaya utan biraz 18 2 Yanıtla
  • yoksul: utanmadan bide konsermi verecekti babası yaşındaki adama vur sonra konser ver yok böyle dünya artık sen bittin 14 0 Yanıtla
  • kaan: unutulur iki gün sonra bu halk alkışlar bu sanatcı bozuntusunu 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement