Mahmut Cevher'den Perihan Savaş'a: Sittin Senelik Dostluğun Karşılığı Bu Olmamalı - Son Dakika
Magazin

Mahmut Cevher'den Perihan Savaş'a: Sittin Senelik Dostluğun Karşılığı Bu Olmamalı

'Yalnız Hayaller Kaldı' filminin oyuncusu Mahmut Cevher, "Filmden para almadım" diyen eski arkadaşı Perihan Savaş'a sert sözlerle yüklendi. Cevher, "Sittin senelik dostluğun karşılığı bu muydu" dedi.

27.04.2018 12:58  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün vizyona girecek olan 'Yalnız Hayaller Kaldı' filminin başrol oyuncusu Mahmut Cevher ile aynı filmde rol alan eski dostu Perihan Savaş'ın arası açıldı.

"FİLMİN TANITIMLARINA KATILMADI"

Ünlü aktör Mahmut Cevher, önceki gün katıldığı bir programda rol arkadaşı Perihan Savaş için, "Yeterli bütçemiz olmadığı için filmin gerekli tanıtımlarını yapamadık. Perihan tanıtım için birlikte yapmamız gereken hiçbir programa katılmadı" açıklamasında bulundu.

"SİTTİN SENELİK DOSTLUĞUN KARŞILIĞI BU OLMAMALI"

Cevher, "Ne dostluğumuza ne de kendi oynadığı filme sahip çıkmadı. Telefonda bile konuşamadık, bana mesaj attı ve çok meşgul olduğunu söyledi. Ben de ona şu cevabı verdim; 'Filmle ilgili hiçbir tanıtıma gelmedin. Seni Allah'a havale ediyorum. Sittin senelik dostluğumuzun karşılığı bu olmamalıydı" dedi.

Mahmut Cevher'den Perihan Savaş'a: Sittin Senelik Dostluğun Karşılığı Bu Olmamalı

"SON KURUŞUNA KADAR ÖDEDİM"

Cevher sözlerine; " Filmi kendi imkanımla çektim, 'fiyatını 20 bin lira yapar mısın ve ücreti sana gişeden ödeyeceğim' dedim. Kendisi 'tamam' dedi. Ancak galadan önce kendisine bir şeyler oldu. 5 Nisan'da galaya geldi, fotoğrafa girmedi. Telefonlara çıkmıyor. Duydum ki 'para pul talep etmedim ona destek olsun diye oynadım' demiş. Filmin bütün parasını ekibe son kuruşuna kadar ödedim." diyerek devam etti.

"BEŞ KURUŞ ALMADIM"

Yeşilçam'ın ünlü aktristi Perihan Savaş, Mahmut Cevher'in iddialarına şöyle yanıt verdi: "Evet yoğun set programından dolayı bazı davetlere katılamadım ama galaya ve gala öncesi çağırdıkları röportajlara katıldım. Bu agresif tutuma anlam veremiyorum ki, tek bir telefonu ile 'tamam geliyorum' demiştim. Hiç para pul konuşmadan hatta beş kuruş almadan sırf hatırı için. ​Bu dostluğun karşılığı bu muydu? Filmi gündeme getirmek için bana atıyorsan at be güzelim."

Mahmut Cevher\'den Perihan Savaş\'a: Sittin Senelik Dostluğun Karşılığı Bu Olmamalı

Son Dakika Magazin Mahmut Cevher'den Perihan Savaş'a: Sittin Senelik Dostluğun Karşılığı Bu Olmamalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement