Meryem Uzerli X-Factor Yarışmasının Jüri Üyeliğini Kaybetti - Son Dakika
Magazin

Meryem Uzerli X-Factor Yarışmasının Jüri Üyeliğini Kaybetti

Meryem Uzerli X-Factor Yarışmasının Jüri Üyeliğini Kaybetti

Dünyaca ünlü yarışma programının jüri üyeliğini kabul eden Uzerli, yarışmanın, doğumuyla aynı zamana gelmesi sebebiyle projenin dışında kaldı.

24.10.2013 14:49  Güncelleme: 15:59

Güzel oyuncu Meryem Uzerli bölüm başına 30 bin euro alacağı X-Factor yarışmasının jüri üyeliğinden elendi.

Başta ABD ve İngiltere olmak üzere onlarca ülkede milyarlarca kişiyi ekrana kilitleyen şarkı yarışması X-Factor'ü Türkiye'ye getiren MED Yapım, bombayı patlatamadı. Şirket, jüri üyesi olması için; tükenmişlik sendromu nedeniyle Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan, hamile kaldığı Can Ateş tarafından terk edilince gündeme oturan Meryem Uzerli'nin kapısını çaldı.

JÜRİLİĞİ DOĞUM ENGELİNE TAKILDI

Uzun pazarlıklar sonrası Uzerli, teklifi kabul etti. Plana göre yarışma, 2014'ün ilk çeyreğinde başlayacaktı. Ancak X-Factor'ü yayınlayacak kanal, tarihi aralık ayına çekince, her şey alt üst oldu. Ocakta doğum yapacak olan ve bölüm başı 30 bin euro alacağı iddia edilen oyuncu, projenin dışında kaldı.

GÜLŞEN VE MUSTAFA CECELİ DE JÜRİ ÜYELİĞİNE ADAY

X-Factor'ün yabancı versiyonlarında Britney Spears, Nicole Scherzinger, Kylie Minogue, Katy Perry gibi dünya ünlü isimler jüri koltuğuna oturdu. Ödülün 2 milyon Türk Lirası olduğu Türkiye versiyonunda ise Gülşen ve Mustafa Ceceli'nin ismi geçiyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Meryem Uzerli X-Factor Yarışmasının Jüri Üyeliğini Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement