Mr. Jade İnternet Ortamında Fırtına Gibi Esiyor - Son Dakika
Magazin

Mr. Jade İnternet Ortamında Fırtına Gibi Esiyor

Mr. Jade İnternet Ortamında Fırtına Gibi Esiyor

Niran Ünsal'la yaptığı ''Aşk Benim Neyime'' düetiyle müzik dünyasında bomba etkisi yaratan Mr. Jade, dijital platformlarda da fırtına gibi esiyor.

28.01.2019 13:47

Fenomen isim Mr. Jade, ünlü sanatçı Niran Ünsal ile düet yaptığı, klibinde Wilma Elles'e yer verdiği ''Aşk Benim Neyime'' şarkısıyla internet ortamında fırtına gibi esiyor. Şarkının söz ve müziğinin kendisine ait olması, aranjörlüğünü İsmail YK ve Yurtseven Kardeşlerin üstlenmesi de büyük dikkat çekiyor.

Musicom Prodüksiyon kanalında YouTube yayınına giren klip, şimdiden 1.5 milyon görüntülemeyi geçmiş durumda. Büyük etkileşim oranıyla ''hileye karışmayan kliplerde kalmış'' yorumlarını beraberinde getiren klip, aralarında Halil Söyletmez'in de olduğu fenomen isimlerin yorumlarıyla da büyük dikkat çekiyor.

Mr. Jade İnternet Ortamında Fırtına Gibi Esiyor

İNSTAGRAM MR. JADE İLE SALLANIYOR

Mr. Jade, başarılı iş adamı ve sanatçı kişiliğinin yanı sıra İnstagram fenomeni kimliğiyle de dikkat çekiyor. 1.3 Milyon takipçisiyle hem Alman hem de Türk sevenleri tarafından büyük ilgi gören Mr.Jade, İnstagram sayfasında paylaştığı videoların 1 milyona yakın izlenmesiyle de büyük dikkat çekiyor.

Son Dakika Magazin Mr. Jade İnternet Ortamında Fırtına Gibi Esiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement