Murat Boz, Cansu Kansu ile Aşk İddialarını Yanıtladı - Son Dakika
Magazin

Murat Boz, Cansu Kansu ile Aşk İddialarını Yanıtladı

Murat Boz, Cansu Kansu ile Aşk İddialarını Yanıtladı

Murat Boz, Cansu Kansu ile çıkan fotoğraflarının ardından ilk kez görüntülendi ve sadece arkadaş olduklarını söyledi.

03.10.2015 16:32  Güncelleme: 18:24

Cansu Kansu ile çıkan fotoğraflarının ardından Harbiye Açık Hava'da Sıla konserinde ilk defa görüntülenen Murat Boz, sevgili olmadıklarını açıkladı. Şarkıcı, Cansu benim 15 senelik arkadaşım dedi.

"ÇOK ESKİ ARKADAŞIM"

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz, geçtiğimiz haftalarda çıkan aşk haberlerine yanıt verdi. Yeniköy'de balıkçı çıkışı görüntülenen şarkıcı, gündemi meşgul eden aşk haberlerini yalanladı. "Cansu benim çok eski arkadaşım." açıklamasını yaptı.

"BEN SİZİN BİLDİĞİNİZ ÜNLÜLERDEN DEĞİLİM"

Boz, sevgililerini akrabası ya da arkadaşı gibi tanıştıran ünlüler hatırlatıldığında "Ben sizin bildiğiniz ünlülerden değilim, ben çıkar söylerim." sözlerini söyleyerek sanatçı arkadaşlarına göndermede bulundu. Sıla konserinde birlikte düet de yapan Boz, Sıla'dan şarkı alacağı ile ilgili haberler için de sürpriz olsun yorumunu yaptı.

"MURAT'LA ARAMIZ ÇOK İYİ"

Son günlerde yakın arkadaş olduğu bilinen Murat Dalkılıç ile aralarının bozuk olduğu haberleri sorulan Boz, "Bunlar dedikodu, Murat ile aramız çok iyi. Aynı anda klip çekimi ve aynı anda vizyona giren filmler sadece tesadüf." açıklamasını yaptı. Yakışıklı şarkıcı daha önce de bu durum için "İyi olan kazansın." yorumunu yapmıştı.

Son Dakika Magazin Murat Boz, Cansu Kansu ile Aşk İddialarını Yanıtladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Mehmet: Sen git hdpye oy ver hacı Murat vermediğin şey değil nasılsa 2 0 Yanıtla
  • ? : suratında meymenet yok bunların 1 0 Yanıtla
  • : roj malı 0 0 Yanıtla
  • turrk: ozendiriyolar yakında burdakilerde başlar otobüste metrobuste vapurda insanların damarına basabilecekleri her yerde tepki göstersen gerici görmemiş özgürlük düşmanı baskıcı diye yaftalayacaklar milleti bakin bekleyin görün bu taktik hep aynı hiç değişmez 0 0 Yanıtla
  • BİR BİLEN: Kapısını çalsak boş çevirmez diyorsun yani. iyiymiş 0 0 Yanıtla
  • ??: bunlar zaten böyle sadece bu açığa çıkarmış 0 0 Yanıtla

Advertisement