Sosyal Medyada Görülmemiş İddia: Ünlü Rockçı Avril Lavigne Yıllar Önce Ölmüş - Son Dakika
Magazin

Sosyal Medyada Görülmemiş İddia: Ünlü Rockçı Avril Lavigne Yıllar Önce Ölmüş

Ünlü rockçı Avril Lavigne bundan 14 yıl önce intihar ettiği, yerine Melissa Vendella'nın getirildiği öne sürüldü. Sosyal medya bu iddia ile adeta çalkalandı.

18.05.2017 08:14  Güncelleme: 10:21

33 yaşındaki Kanadalı rock yıldızı Avril Lavigne'in yıllar önce intihar ettiği ve yerine Melissa Vendella'nın geçtiği iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu. Böyle bir iddia daha önce hiç görülmemişti.

2000'Lİ YILLARDA HIZLA YÜKSELEN İSİMLERDENDİ

2000'li yılların en hızlı yükselen isimlerinden Avril Lavigne'in 2003 yılında intihar ettiği ve o zamandan beri yerine ona ikizi kadar benzeyen Melissa Vendella'nın geçtiği iddiası, sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

AVRİL İNTİHAR EDİNCE PLAK ŞİRKETLERİ YERİNE MELİSSA'YI GETİRMİŞ

Şarkıcının, 15 yıl önce çıkardığı ilk albümünün başarısını tekrar yakalayamaması ve dedesini kaybederek bunalıma girdiği biliniyordu. Lavigne'in yakalandığı Lyme hastalığı nedeniyle kendini iyice kapatarak ve en sonunda yaşamına son verdiği söyleniyor. Söz konusu intihar sonrasındaysa plak şirketinin harekete geçerek Avril'in başarısını sürdürmek amacıyla benzeri Melissa'yı eğitip onun yerine koydukları belirtildi. Yas tutmak isteyen aileyi engelleyen şirketin, o yıllara damgasını vuran şarkıcının ölümünü gizlediği iddia ediliyor.

Sosyal Medyada Görülmemiş İddia: Ünlü Rockçı Avril Lavigne Yıllar Önce Ölmüş

Son Dakika Magazin Sosyal Medyada Görülmemiş İddia: Ünlü Rockçı Avril Lavigne Yıllar Önce Ölmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement