Süper Baba'nın Milli Piyangocusu Aytaç Yörükaslan Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Magazin

Süper Baba'nın Milli Piyangocusu Aytaç Yörükaslan Hayatını Kaybetti

Süper Baba\'nın Milli Piyangocusu Aytaç Yörükaslan Hayatını Kaybetti

Süper Baba dizisiyle tanınan oyuncu Aytaç Yörükaslan solunum yetmezliği ve mide kanaması teşhisiyle kaldırıldığı hastanede sabaha karşı gözlerini yumdu.

27.02.2015 10:04  Güncelleme: 10:56

Süper Baba'nın milli piyangocusu ve Sıcak Saatler dizisinin marangozu, mimar, oyuncu ve yönetmen Aytaç Yörükaslan, solunum yetmezliği ve mide kanaması teşhisiyle kaldırıldığı hastanede sabaha karşı gözlerini yumdu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Cenaze töreni yarın 11.00'de Kadıköy Haldun Taner Sahnesinde yapılacak olan oyuncunun cenazesi Karacaahmet Mezarlığı girişinde yer alan Şakir'in Camisi'nden kalkacak ve Karacaahmet mezarlığına defnedilecek.

ARZUM ONAN: ÇOK ÖZLEYECEĞİM

Usta oyuncuyla Sıcak Saatler dizisinde birlikte çalışan Arzum Onan ve İclal Aydın, üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdi. Yörükaslan ile çekilmiş fotoğrafı ile birlikte, "İçindeki çocuğu öldrümemiş, kocaman kalbi olan, dünyalar güzeli bir değeri kaybettik. Sık görmesem de artık varolmadığını bilmek acı verici. Çok özleyeceğim..." sözlerine yer veren Onan'ın ardından İclal Aydın da şu sözleri paylaştı: "Sıcak saatler ilk dizimdi. Aytaç abi ilk ustam... Sevecen, sabırlı, merhametli. Ne güzel tutmuş, kaldırmış beni meğer. Allahım rahmetini esirgemesin inşallah. Güle güle git Remzi baba..."


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Süper Baba'nın Milli Piyangocusu Aytaç Yörükaslan Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement